keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Päivän politiikkaa.

Karmea skenaariopeikko iski mieleen, kun eräällä iltakävelyllä katselin katujen varsille pystytettyjä vaalimainoksia (osassa niissä oli niin houkuttelevannäköinen kalju, että jos olisi ollut itsellä tussi taskussa... :D Ei ihme, että raggarit sortuvat!) - - - Bloggaajat eduskuntaan!
Ihme, ettei näihin vaalirientoihin mennessä tullut vielä suosituimmilta lifestyle-kirjoittajilta omaa ääniharavaa lompsimaan suoraan pitkän linjan poliitikkojen ohi eduskunnan lehtereille. Miettikää, kuinka täysistunnossa koko eturivi olisi täynnä brändivaattein sponssattuja fitnesspimuja, jotka hörppisivät puheiden aikana sheikkereistä latureitaan. Treenikassit olisivat puhujapöntön vieressä valmiiksi pakattuna, että pääsee suoraan puntille eduskuntatalon salille. Henkilökohtainen avustaja olisi tehnyt valmiiksi palkkarismoothiet ja tiivistänyt seuraavan julkaisun. Ennen kokouksia otettaisiin käytävillä selfieitä ja häshtägättäisiin, että täällä ollaan OMG mikä setti edessä.Creeps. Mutta varmaan jo viimeistään seuraavalla vaalikaudella saatetaan olla jo tässä. Suosituimmilla bloggaajilla on useita kymmeniä - ellei satoja? - tuhansia seuraajia, joten äkkiäkös niistä haalii itselleen kannattajajoukon. Saman, minkä peruspertti optimisti poliitikko Latovuorelta yrittää tehdä paikallislehden epätoivoisilla pikku mainoksilla ja työväentalojen puheilla kouralliselle kahvinhimoisia ihmisiä, voi bloggaaja tehdä kerralla tuhansille ja taas tuhansille. Saati, kun kirjoittajaa on jo seurattu vuosia ja lukijat "tuntevat" henkilön entuudestaan. Tämä on hyvä tyyppi, miksei sitten myös sen ja sen rivistön edustajana Arkadialle?

Tästä ilmiöstä varmati hyötyisivät ainakin puolueet, jotka hoksaisivat alkaa houkutella bloggaajia tulemaan omista riveistä eduskuntaan. He saisivat halvalla napinpainajan, joka ei välttämättä olisi kuumimman politiikan tietämyksessä, mutta joka sopivasti peesailisi äänensä puolueen kannan hyväksi. Voitto-voitto -tilanne ja jää taas enemmän aikaa ottaa posekuvia PeeJiitteen kanssa eteisaulassa.No juu. Salilla on puolestaan oikein potentiaalinen kasvun aika käynnissä. Pakaran hermottuminen on edistynyt hyvin ja tarkoituksena on koittaa alkaa tehdä ainakin osittain samaa operaatiota selän kanssa. Kun olisi hivenen enemmän pääomaa, menisin takaisin Juhani Taivelan tykö fysioterapiaan ja antaisin hänen katsoa, mikä mahtaa selän hermotuksissa olla ongelmana. Aion kuitenkin alkuun ottaa ihan omia pieniä selkäjumppaliikkeitä ja hermotusta, jos saisin heräteltyä uinuvia latseja. Salilla otan liikkeiden alkuun nollapainoilla pumppailua ja teen kaikkeni, että harhauttaisin kädet tekemästä kaikkea työtä. 
Tässä pikaprojektia tähän hätään. Ei tällä hermotuskampanjalla ehkä vielä edustukseen päästäisi, mutta jostakin se on aloitettava!

2 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, vaikkea tekstiin liitykkään. Mutta ovatko kuukautisesi koskaan olleet pois?
  Ps. Blogisi on ihana ja tekstejäsi kiva lukea!
  Pps. Maapähkinävoi"+puuro ovat vallan mainio yhdistelmä, kiitos vinkistä! Myös pakastetut banaanit levitettynä sillä ovat uusi tuttavuus! Nams. Jos mahd. niin olisi kiva saada ruokapostaus hyvistä ruokaohjeista/välipaloista/leipomuksista yms. :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kuukautiset ovat ehkä elämäni aikana olleet enemmän pois, kuin mitä läsnä ;)
  Eli sairastaminen toki vei kuukautiset mennessään, mutta keho alkaa nyt tasapainottua sen verran hyvin, että hormoonitoiminta alkanee pian käynnistyä ihan itsekseen. Synteettiisiä lääkkeitä en siihen mielelläni käyttäisi, joten luonnon omilla voimilla!
  Ennen sairastumistakin menkat tulivat vain tuurilla, eli taustaa ihan onnettomalle kierrolle ja toiminnalle on.

  Pähkinävoi on ihan pop kaiken kanssa!! Ärsyttävän hyvä tökötti... Postaan mielelläni ruoista, jotain on jo tuloillaan. Ainoa nolo, että olen ERITTÄIN kaavamainen syöjä - ruokani ovat joka päivä ihan saman näköisiä :D

  Kiva, kun tulit kommentoimaan!

  VastaaPoista