lauantai 4. huhtikuuta 2015

Sokerikuorrutteista pääsiäistä!Huh, onneksi tässä on tämä välipäivälauantai, että saa pääsiäisä taitettua tavallistenkin tekemisten merkeissä: treenaamalla ja kaappeja siivoamalla kun ei koko päiväänsä saa täytettyä. Tosin pakaroiden kimpussa olisi miellään tänäänkin käyttänyt pidemmänkin hetken, sillä hermotus alkaa olla pikku hilijaa kohdillaan. Mutta keskittymisen ei tarvitse silti herpaantua kuin HETKEKSI, niin tuntuu, että pakka on saman tien levällään. Seuraan mielenkiinnolla, kuinka kauan menee, että tuntuman hakemiseen ei kuluisi niin pitkää aikaa ja iltaisin voisi jo kohta alkaa tehdä muutakin, kuin viettää aikaa kontallaan olohuoneen matolla. Trullit ovat tänään sokerinhimoissaan liikkeellä täällä pohjanmaalla. Ja huom! Siis juuri tänään, eli te mokomat, jotka olette palmusunnuntaina liikkeellä, niin ottakaahan onkeenne ;) Ei siloin sitä tietä pitkin lompsinut riemusaatossa mikään noidankäppänä, vaan ihan vastapuolen Vankka Edustaja :) Jos nyt jonain päivänä voisi päätellä noitien karkeloivan ja hakevan omaa hiilihydraattitankkaustaan, niin se on tänään. Ja tällöinkin me vastuuntuntoiset pohjalaiset kuienkin huolehdimme yksissä tuumin pahan kukistamisesta ja heitämme ne hiilaritokkurassa roviolle niin että vilahtaa. (katsokaa tästä toki todistetta suoraan kotipaikkakunnaltani Kannuksesta (Kannus -onni joen rannalla. Tunne sysäys, tee pysäys. Tämä mainonta täysin vailla provikoita) yle-uutisista tänään klo 20.30).
Siinå sokeripiikkausta oventaksna lurkkijoille.


Eli karkeloikaa viroijat tänään ssydämenne kyllyydeestä ja huomenna oikein hyvää pääsiäsitä kaikille :) Kyykkään syvään ämän ilojuhlan kunniaksi!

Kanelinkin kannatti vaivautua pukeutumaan ja tekemään itselleen pienen vitsan (joka oli kuulemma yhdellä höyhenellä liian anlea ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti