sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Adventin kunniaksi jengi kasassa.

Niin että jouluako tässä pitäisi alkaa tekemään? Ainakin kalenteri näyttäisi siltä, että se herjaisi tänään olevan ensimmäisen adventin aika. Se tarkoittaa kotona hivenen ekstrahommaa, sillä adventtina on ollut tapana vaihtaa verhot ja virittää vanhat ja kuluneet kyntteliköt esille. Pihalla olisi nättiä olla joitain valoja, mutta jospa naapurusto pitäisi yllä tänäkin vuonna ulkotienoon kaunistamisesta.
Kanelin jengi on koossa taas. Oli niin kiire möötningiin, ettei kerennyt edes kynttilää sytyttää.


JiiPeelle eli joulupukille tulikin jo kirjoitettua hyvissä ajoin marraskuun puolella, eli oma kuusenalunen on hoideltu. Sen sijaan se, mitä sinne itse laitan paketteihin, on vielä hivenen vaiheessa. Blogit ovat tähän aikaan täynnä vinkkejä ja linkkejä, mistä tilata mitäkin. Eilinen black friday tyhjensi omaa kukkaroa sen verran napakasti, että ellei veronpalautuksia olisi joulukuun alussa luvassa, saisivat läheiseni saaneet tyytyä iherbin pahvilaatikoihin!

Eilen lauantaina oli jalkojen ja tankkauksen päivä. Tauon jälkeen en vielä rysäyttänyt täysiä treenipainoja rautoihin, mutta eilen sai jo smith-kyykyssä laittaa vanhat romut niskaan. Yhäkään en ole mitään ainoastaan mitään voimaa keräämässä, vaan tarkoitus on rakentaa fysiikkaa. Siispä sopivasti progressiota painojen tuijottamisen lisäksi myös intensiteetissä, tekniikassa kuin toistoissa. Itselleni riittää, että jossakin noista tapahtuu viikottain edistystä. Tällä tavalla ei ala ahnetimaan turhaan painoja tai surkuttelemaan, kun korotukset eivät onnistuneetkaan.
Ruokaa on taas erittäin leppoisat määrät ja tälläkin hetkellä voisin olla jo väsäämässä seuraavaa pasta-annosta. Tankkauspäivinä hiilarimääräni melkein tuplautuvat, eli annoskoot olivat varsin kiitollisia. Enkä ala edes miettimään, miten hyvältä pasta maistuisi, jos sen saisi hukuttaa öljyyn ja vuorata lohisiivuilla. Ahneella kun on se kuuluisa loppunsa.... ;)

Hyvää sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti