torstai 19. marraskuuta 2015

Kirje joulupukille. (aka treenivapaalla on liikaa tuhlattavaa aikaa)

Joulupukki,

se alkais taas olla aika, tiedät kyllä. Taidat taas vain meinata kiskasta rekinesi ohitseni. Tiedetään, mutta toivossa on hyvä elää. Siksipä minulta jälleen kirjelmä, jonka voit halutessasi laittaa suoraan porojen kuivakkeeksi.

Mikro.
En haluaisi enää jynssätä mikroa ja lämmittää ruokaa pelkän valon varassa. Mikromme muistuttaa muutenkin enemmän laatikkoa, johon mennä, mikäli ydinisku uhmaa. Tai sitten voin päin vastoin jättää oven auki ja sädettää lähikorttelin. Naakat vain tippuvat puhelinlangoilta. Tuollainen samsung (kun oishan se nyt kivaa, kun puhelin ja mikro mätsäis) keraamisella sisuksella ois aika kiva.

Tätä en laittaisi mikroon, vaan kanojen paistamiseen uutta, PFOA- ja PTFE- vapaata, keraamista pannua. Vaikkapa Cerafin.Jalkani pitäisivät näistä aika kovasti.


Ja takan reunalle tällaisia sukkia, täytettynä tuplan ja questbarin protskupatuilla, kiitos.
Eli niitä Täytteitä olisi tässä.Tulispa hiiirmu paljon manteleita ja saksanpähkinöitä!


Jos nyt jostain syystä pukki toteaisi, että minulla on liian vähän treenihousuja (eli mikäli pukki kulkisi eteisemme/kodinhoitohuoneen/kylpyhuoneen/vaatekaapin läpi silmät kiinni ja sokkona)...

Oisko noista arkeenkin?


Nämä on jo ihan puhkikuluneet, tarttis fit4you:sta uudet!

Tämän sinä pukki allekirjoitat. Tyhmälle blondille tyhmää blondia.


Uni voisi maistua jossain ihanissa harmaissa lakanoissa. Pukki ei nyt ota nokkiinsa siitä, että lakanat eivät saa missään tapauksessa olla punaiset. Tai vihreät. Riekeniltä kenkää sisälle. Olisi suuri lahja, jos jalassa ei olisi rasitusmurtumaa koko ensi vuonna.
Tässä pakko saada! Vedoten ylläolevaan perusteeseen sekä hajuhaittoihin myös salille.


Rauhaa ja rakkautta en toivo, sillä jo tämän materiankin saaminen on erittäin epätodennäköistä ;)


Jos nyt aattona kuitenkin päätät vierailla vain niiden luona, jotka todella ansaitsevat uhkean läsnäolosi, niin säästäthän minulta vaivaa, ja ohjaat tämän kirjeen suoraan alennusmyyntipukille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti