sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Taas mennään!

Sehän oli ihan äsken, kun lauleskeliin teille uhmakkaasti ´ei ikinä, ei ikinä enääˋ. No se siitä ikinästä, nimittäin sitä seuraavaa ei ikinää tuli jo nyt lykättyä viikolla eteenpäin. Emme siis puhu mistään muusta kuin pahamaineisesta taukoviikosta. Reseptissä lukee, että noin viiden viiva kuuden viikon välein tulisi lyödä hanskat tiskiin ja leikkiä normaalia ihmistä, jolla on normaali MUU elämä.Periaatteessa ja vanhoin ajatuksin mietittynä normaalius ei voisi itseä periaatteessa vähempää kiinnostaa. Treeni kulkee kuin unelma ja fastin BOOMit pitävät sukat pyörimässä kerta toisensa perään. Viimeisen taukokerran tuska, väsymys ja kropan juilinnat ovat vielä niin tuoreessa muistissa, että saman toistamisen ei periaatteessa pitäisi houkutella pätkän vertaa. Asiaa ei helpota myöskään artikkelit, joista voin lukea, että kevennystä ei kannata pitää, jos kroppa sanoo, että anna palaa vain. (Ehkä tutkimus on enemmän suunnattu treenaajille, jotka ovat enemmän persoonaltaan taukoon meneviä ja jotka osaavat kuunnella itseään hivenen minua paremmin. Mutta silti ja silti.)

Sneak peek - laatikollinen namia!

Toisaalta minun on turha yrittääkään kahlata artikkelisarjoista esille uusia porsaanreikiä, sillä tämä on kuitenkin minulle räätälöity käsky. Ei siis kehoitus eikä edes suositus, mitä rakas valmentajani tykkää viljellä. Yksiä ainoita suoria käskyjä, mitä häneltä on tullut. Tauko. Säännöllisesti. Piste. Jo nyt olen tosiaan venyttänyt sitä jo viikolla (itsepä koutsi lähti toiselle puolelle maapalloa!). Tapaamisessamme lokakuussa yritin jopa kysyä, mitä mieltä hän olisi ennemminkin deload-viikosta. Epäili kuulemma kykyäni deloadata ja pitäytyi täydessä levossa….;)

MUTTA huomatkaa kuitenkin a) kehittymiseni ja b) Sannan mahtiauktoriteetti. Olen siis urheasti pitämässä taukoni. En anna oman mielihyvän ja pääni sanella minulle uusia sääntöjä, vaan päin vastoin tahdon tehdä viimein ohjeiden mukaan. Kalorinostot on tehty ja nyt on ohjelmassa luvassa tauko. Viime biosigu näytti hyvää viitettä siitä, mitä tapahtuu, kun tekee niin kuin fiksummat käskee. Kilon lisäys leanmass:in onkin yksi porkkana, mikä saa minut uskomaan, että tässäkin kiusassa on jokin järki taustalla.Siispä  vielä näin sunnuntaina kunnon overload-treeni, ja sitten sheikkeri pesuun. Tekee pieni puhdistuminen sillekin muuten todella hyvää ;)

Hyvää alkavaa viikkoa ja ottakaa tänään kaikki irti räntäsateista!

6 kommenttia:

 1. Itsekään en ennen pitänyt taukoviikkoja, mutta ajan kanssa niistä alkoi jopa nauttia, kun tietää ja alkaa itse huomata niiden hyvät vaikutukset. Saman käskyn minäkin sain Sannalta aikoinaan ja itselleni sopii 3-4 viikon välein pidettävä taukoviikko. :)

  -Sanni

  VastaaPoista
 2. Se mokoma taitaa tietää, mistä puhuu... ;)
  On kyllä tunne, että ihan juoksusta tähän "joutui", mutta asenne on onneksi kohdillaan. Ja tuskin malttaa odottaa, miltä ens viikon lopussa tuntuu :)

  Mukavaa uutta viikkoa!
  Tiina

  VastaaPoista
 3. ((vaikka on tuo sinun KOLME viiva neljä viikkoa jo aika hardcore-kamaa ;) ))

  VastaaPoista
 4. Niin no, me ollaan kaikki erilaisia. :) Jotkut tarvitsevat lepoa enemmän kuin toiset, pääasia, että homma toimii. Päätä minäkin hakkasin seinään ennen Sannaa. :D

  VastaaPoista
 5. Ja tarkoitus ei ollut vertailla tai muuta, kunhan jaoin oman kokemukseni aiheesta, kun itse tykkään nykyään myös lepoviikoista. :) Musta on niin ihanaa, kun jaat kokemuksiasi blogissa ja vastaat kommentteihinkin.

  -Sanni

  VastaaPoista
 6. Voi ei mitään hätiä! Ja itseä vain kiinnosti yksilölliset erot, miten yhdelle sopii yksi ja toiselle toinen. Samaa seinää ollaan ilmeisesti jyskytetty molemmat ;) Ja ihan oikeasti, ei tämä ajatus levosta näin ensimmäisenä päivänä tunnu itseasiassa ollenkaan pahalta. Nyt olisin nimittäin tavallisesti parin tunnin päästä kylmässä tihkusateessa polkemassa kohtin Sanna-hackia... :D

  Tiina

  VastaaPoista