torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvä vuosi ja hyvää vuotta.

Täällä ollaan kotona ja takana on testailtu treeni pakaran ja takareiden parissa. Kotona - termiä voi käyttää myös omaan saliin. Vaikka täältä nyt puuttuu tiettyä laitteita ja jopa pieniä itseestään selvyyksiä (ne varmistusraudat...), niin omiin nurkkiin on ihan mukava palata.Tulin toivottamaan tuhansien bloggaajien tavoin hyvää uutta vuotta ja kiittämään menneestä. Mitään raflaavaa tekstiä en kuitenkaan tunnu saavan aikaiseksi. Mennyt vuosi oli hyvä. Pidin siitä kyllä. Siitä löytyy reissaamista ja talon maalaamista. Siitä löytyy paljon tavallista oloa ja siitä nauttimista. Valmennnuksen myötä vuodesta löytyy myös paljon oppimista ja kehittymistä. Uusi työpaikka, työstämistä oman itsensä ja ajatustensa kanssa, vähän palelemista kesällä ja liukastelua syksyllä. Jatkuvaa iloa kirjoittaa blogia ja oman tyylin vahvistumista.

Tätä kaikkea, eli itselle ihan hyvää tavaraa.

Tässä minun panostukseni uuden vuoden iloitteluun.


Mitäs tulevalta? Toivottavasti samaa, paitsi ei enää maalaamista. Toivon, että kaikissa asioissa suunta olisi jonnekin, toivottavasti aina parempaan ja kohti jatkuvaa kehitystä. Valmista en taida enkä aiokaan saada missään aikaiseksi. Juuri siksikin kahvahdan facessaakin tyrkyllä olevia ´sokerittomia tammikuita´ tai ḱḱ´kilo pois kuukaudessa´ - haasteita. Joillekin nuo sopivat, mutta itseä ne enemmänkin puistattavat.

Jotkin asia voi aloittaa rysäyksellä, mutta ennen kuin itse alkaisin hallinnasta karanneen sokerinkulutuksen kanssa totaalikieltoon, niin eliminoisin mielummin pahimpia tapoja, totuttaisin kroppaa ja mieltä ja samalla tekisin katsauksen, mitä kaikkea jännää himojen ja tapojen takaa löytyykään.

Mutta kukin tavallaan! Ainakin tänään minä itse annan yön vaihtua tavalliseen tyyliin ja vuoden siinä samalla. Raketteja pitää käydä iltakävelyllä katsomassa ja takkaa voisi poltella. En lähde vetämään viimeisiä pullonpohjia tipattoman tammikuun pelossa tai juoksuta ulkovarastoon viimeisiä joulukonvehteja. Niitä riittää ripotellen vielä pitkälle ja aion nauttia niistä sallittuina herkkuina silloin tällöin, kuten tähänkin asti.


Kiitos joka ikiselle lukijalle ja vierailijalle kuluneesta vuodesta 2016!! En minä tätä jaksaisi kirjoittaa, ellei teitä siellä muutamia (oletettavasti) olisi <3 Pysykää ihmeessä mukana myös tulevana vuotena, ei sitä tiedä, mitä saadaan aikaiseksi!

Ja jos teilläkin on uuden vuoden päivän luppoaikaa, niin plarailkaa netistä parhaimpia välipäivän alennuksia. Niin minäkin aion tehdä!
Lisäpotkua treeneihin lisäravinteilla Laajasta yli 100 tuotemerkin valikoimasta löydät varmasti lisäravinteet urheilun tueksi. Aminossa oli vielä fastin tuotteita jäljellä, mutta blonde destroyereista oli musta-harmaa väri jo loppu.

  Superfoodit netistä Suomen laajin valikoima superfoodeja, tarjoushinnoin Hyvinvoinnin Tavaratalosta! Hyvinvoinnnin.fi on vaikka mitä. Fitnesstukku.fi/ Ja fitnesstukku ehdoton!


2 kommenttia:

 1. Heheeii OIKEIN IHANAA JA HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA! Ota rennon letkeästi treenien ja ravinnon kanssa,olet ihana ihminen. Olisi kiva saada treeniohjeita juurikin tuonne persauksen seutumille, aina meinaa treeni mennä kirjaimellisesti reisille.. Ja jotain reseptivinkkejäkin ;)
  Vaikka aina ei kommenttia kerkeä jättämään, niin täällä ollaan ja innolla aina uusia postauksia luetaan! That's a promise :)

  VastaaPoista
 2. Hii haa :D

  Ihana viesti ja ihanat toivotukset! Täyteisen hyvää uutta vuotta myös Sinulle!
  Minä kynäilen tulemaan kannikkavinkkejä varmasti pikkoin. Niin kiva kun onkin, että reidet kasvaa, niin saisi osansa se pakarakin saada. Resepteissä voisin myös näin uuden blogivuoden myötä kunnostautua...

  Pääasia, että löydät tänne aina uudelleen! Ja saa tulla kengät jalassa tupaan asti, sen kummempia kommentoimatta ;)

  Tiina

  VastaaPoista