keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Karavaani liikkeelle jouluun.

Näin sitä ollaan lähdössä liikkeelle jouluun. Ensimmäinen reissu on vain muutaman yön mittainen, mutta siihenkin saa juhliin varautuva bodari varata kampetta ihan riittävästi. Ja kun ei todellakaan ole mikään perusvierailu, vaan joulu, johon pitää varautua monenlaisilla vaatteilla, lahjoilla, ruoilla, omalla peruskamperungolla...

Ei näytä bodarin matkalaukulta tällä kertaa.
Oma lahja itselleni, eli uusi treeniohjelma odottaa tulevaa arkea jo poltellen, mutta ennen sen aikaa on tarkoitus nauttia ja rauhoittua tuleviin juhlapäiviin. Kuten ruokarauhan julistuksessa totesinkin, annetaan juuri oikea henki sille, mitä tekee. Tärkeintä on kuitenkin viettää valon juhlaa joko yksin, tai yhdessä muiden kanssa. Ihan omalla tavallaan. Jos sen joku pitää tuplatreeninä tyhjyyttä kaikuvalla salilla, niin siitä vaan!


Mukavasti on saanut kuitenkin touhuttua joulua kasaan, ja vaikka tuntuukin hivenen haikealta jättää oma koti muutamaksi päiväksi, niinse on kuitenkin kaikessa tunnelmassaan odottamassa, kun tullaan takaisin.Oli  ihan pakko-ostos kummi-pojalle!


Hetkeksi taukoa arjesta ja sen pyörityksestä. Nautitaan läheisistä ja omista herkuista ja hemmottelusta. Pistän kuvapostausta tai muutamaa sanasta, jos sopivaa hetkeä löytyy. Otetaan joulu vastaan ja muistetaan, Kenen kunniaksi sitä vietetään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti