lauantai 26. joulukuuta 2015

Nyt puolestaan oman joulun aika.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut juuri sellainen joulu, kuin mitä kaipasitte ja halusitte. Itse pääsin tänä vuonna viettämään joulua maaseudun puolella. Lähtöpäivänä tuiskutti lunta sen verran, että itse aatto oli varsin kaunis ja tunnelmallinen.

Auto sai pesun joulun kunniaksi.

Joulun paras kaveri.

Muonatusta.


Kyllä pukki tietää.


Niin ihana, kuin läheisiä onkin nähdä, oli kuitenkin kotiin paluu vähintään yhtä mukavaa. Oma jouluisa koti oli odottamassa ja sai aloittaa ikään kuin uuden aallon joulun. Tässä saa nyt olla muutaman päivän omilla joulukuvioilla Tapanin Tankkausineen ja salilla käymisineen. Sitten on jo maanantaina lähtö kohti odotettua Tamperetta. Täydellinen tapa viettää stressittömiä välipäiviä, kun pääsee reissun päälle. Mahtava päästä näkemään Sannaa pitkästä aikaa ja tuumailemaan, miten jatkamme projektiemme kanssa. Reissuun kuuluu toki myös joulun alennusmyyntien kiertämistä ja aivan huippuna kummi-pojan näkeminen!

Kuvaajalla homma hallussa...


Pistänen raporttia sikäli mikäli tablettini on asiasta samaa mieltä. Kuvia yritän myös räiskiä, mutta olen tunnetusti varsin laiska niiden kanssa. Oletteko muut muuten huomanneet saman, että älypuhelimien myötä "tavallisten" kuvien ottaminen on jäänyt aivan paitsioon? Ennen rullakameralla tuli aina otettua pakolliset synttäri-joulu-juhannuskuvat, joita selailla kansioista. Nyt --- ei mitään!

Palataan, nauttikaa joulun rääppiäisistä ja sulatelkaa kinkkuja just sen verran, mikä hyvältä tuntuu! Ja käykää "säästämässä" rahaa välipäivien alennusmyynneissä. Ainakin aminopörssissä on 27.12. eli huomisesta lähtien tuotteita jopa 70 prossaa pois -->

Lisäpotkua treeneihin lisäravinteilla Laajasta yli 100 tuotemerkin valikoimasta löydät varmasti lisäravinteet urheilun tueksi.

Myös hyvinvoinnin puolelta voi fastinsa löytää :)

Superfoodit netistä Suomen laajin valikoima superfoodeja, tarjoushinnoin Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

Saati sitten fitnesstukusta, jonne tuosta viereisestä bannerista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti