sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Pihdeistä livahdettu.

Näin sitten kävi, että jouduin skipata odottamani Sannan mittauskeikan Tampereelle. Kulkeminen ja aikataulujen järjestäminen on todella hankalaa omassa arjessa, kun Sannakin pitää ansaittuja vapaita viikonloppuisin. Niinpä käyntini jäävätkin aina lomien varaan, niin kuin seuraavakin, joka odottaa sitten joulun pyhien jälkeen.Nyt olisi ollut paikallaan päästä tuumaamaan, sillä tilanne olisi saattanut olla makrojen suhteen jopa päinvastainen, kuin mitä ajattelin. Terolutkuurin yhteydessä tehty kalorinosto teki sen kilon pysyvän nousun humpsahduksella, mutta se humsaus jäi varsin nätisti siihen. Sen jälkeen edistyminen on ollut himmaavan tasaista. Siksipä olisi ollut  hyvä päästä toteamaan, olisiko aineenvaihdunta kestänyt ja jopa tarvinnut vielä pienen lisänoston.

Kyllä tuohon reunalle vielä vähän mahtuisi.


Ruokaa on kyllä ihan kiitettävästi jo nyt, eli mitään hätää ei periaatteessa ole. Alitajuntaisesti olin jo valmistautunut pieniin leikkauksiin, eli nyt on ruokavalion kanssa todella hyvä olo. Lauantain pyydettyihin hiilarimääriin (n. 500 gemmiä) en ole varmaan vielä kertaakaan päässyt, eli siinä on varaa petrata vieläkin. Painon nousun jälkeen tankkauksetkaan eivät ole nostaneet painoa entiseen malliin. Kahtena sunnuntaina paino on noussut vain 100 g, mikä ei ole yhtään mitään. Kertooko tämä sitten siitä, että varastot ovat jo tarpeeksi täynnä, vaiko että tankkaus on ollut vajaata?Toista adventtia on vietetty varsin tavallisissa tunnelmissa. Itsenäisyyspäivä on näin sunnuntaina ja jotenkin se on vain lipunut kohdilleen. Ennen on ollut tapana leipoa pipareita ja katsoa samalla tuntematonta sotilasta. Tässä on vielä viime vuoden postaukseni perinteisestä itsenäisyyden vietosta. Nyt saatan ehkä venytellessä katsoa Salen linnanjuhlia. Jospa tällä kertaa kuuluisi tuttua taustamusiikkia, mitä niissä karkeloissa aina on, jotta saisi lapsuumuistojen kautta fiilistä tulemaan.

Sateenlotinasta, viheriöivästä maasta ja leskenlehdistä huolimatta oikein hyvää itsenäisyyspäivää ja alkavaa viikkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti