torstai 3. joulukuuta 2015

Sopivasti koukussa.

Täytyy myöntää, että itse kuulun niihin somen kuluttajiin, jotka saavat motivaatiota toisten blogien tai instagramin kautta. En edes ala teeskennellä, etteikö olisi mukava kurkata vähintään pari kertaa päivässä, mitä instan suojateilleni kuuluu ja minkälaisia kuvia tulee vastaan. Laitan myös itse käytännössä päivittäin jonkin kuvapläjäyksen. Useinmiten se on treenistä ja vaihtelee kahden selfiepeilin kanssa. Ei siis mitään turhan jännittävää sisältöä. Seuraajia (oisko koneita suurin osa ;) ) on eri kielillä, joten vähäinen kirjoitukseni on yleensä englanniksi.

Näinkin hienoa tuotosta voi minulta nähdä instassa. Että melkein erottaa, mitä tapahtuu ja missä.
Mitä sitten seuraan? Seurattavana ovat lähinnä treenaajat ja ihmiset, jotka tavallat tai toisella motivoivat minua. Instaseurattavieni valtaosa koostuukin eri maiden treenaajista, joiden persoona ja fysiikka miellyttävät minua itseäni. En seuraa ketään pelkän lihasmassan vuoksi, vaan haluan, että seurattavani on myös muuten sympaattinen ja mukava (tietenkään en voi kaikkia ihmisiä tietää, ovatko he oikeasti minkälaisia vain instassa välittyvien tekstien ja kuvien perusteella. Osaa "tuntee" paremmin vaikkapa blogien kautta. Mutta kuitenkin.).

Madde är bara en av min svenskfitnessflickor


Suuri osa seurattavistani ovat pohjoismaalaisia, eniten ruotsalaisia body- ja bikinifitnessin edustajia. Muutamia nimiä ovat mm. Caroline Aspenskog, Helen Isberg, Oidao, Madeleine Persson, Josefin Pettersson, Heidi Vuorela, Anna Stålnacke. Sitten on suomalaisia, kuten pirtsakka Piude Piia Pajunen, Linda Paldanius (uusi löytö, pidin aluksi ärsyttävänä, mutta blogin ja kuvien kautta paljastunut ihanan itseironiseksi mimmiksi!), Pauliina Pakarinen, Pauliina Kranta, Dina Kaspi...

Pauline är härrlig!!


Ameriikkojen seurattavien osastolla on ehdottomana ykkösenä Pauline Nordin kissoineen. Lisäksi ihan kannatuksen vuoksi Ava Cowan, vaikka hänen kuvansa olvat välillä turhan "namaste"-henkisiä, Lisäksi Amanda Latona, Paige Hathaway ja Justine Munro löytyvät seurattavista.

Lisäksi listoilla pyörii pari fitness motivation kanavaa, joilla tulee vaihdellen hyviä kuvia ja vaihdellen ärsyttäviä mainoksia.

Näiden lisäksi on muutamia mukaan tarttuneita tuttavuuksia, joita en oikein edes muista, mistä he ovat tulleet. Kommentointien kautta oletettavasti. Muutamia älyttömän sympaattisia ja hauskoja suomalaisia miekkosia, jotka punttaa enemmän tai vähemmän, mutta ovat vaan hauskoja ja hyviä tyyppejä seurata: jarnoesk, kvarnari, keitä teitä nyt on.
Lisäksi samaan kategoriaan pari ihanaa blogini kautta tullutta someystävää ja ihan omana mainintana joku kumma ruotsalainen metsätyömaamies, joka on kans aivan älyttömän hauska tyyppi :D


Yhteensä seurattavia on sellaisen reilun sadan verran. Omilla seuraajamäärillä ei ole minulle mitään merkitystä ja välillä ärsyttääkin kommentoijat, jotka mainostavat lisäseuraajia. Kuka oikeasti haluaa maksaa tykkäyksistä tai haalia pakotteiden kautta lisää seuraajia? Oma itsetunto ei ainakaan määrity niiden lukemien mukaan. 

Keitä te seuraatte? Entä onko antaa vinkkejä "hyvistä tyypeistä?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti