tiistai 1. joulukuuta 2015

Tämän hetken treenikuulumisia.

Näin sitä mennään jo joulukuussa ja ensimmäinen adventti on takana. Aika on mennyt aivan uskomatonta tahtia, ja vaikka tänä vuonna työviihtyvyys on ollut huipussaan, huomaa silti olevansa kohta jo varsin hyvin loman tarpeessa.

Treeni puolestaan kulkee aivan loistavasti. Tämä johtuu varmasti taukoviikoista sekä siitä, että ruokaa on tälle ruholle jo varsin kiitettävästi lautasella. Enää ei lepopäivänäkään tarvitse olla maha kiinni selkärangassa, vaan ruokaa riittää. Salitreeniä on siis viisi tai kuusi kertaa viikkoon, ja yhden kerran päälle teen huikeat kuusi minuuttia HIITtiä. Tämä ei maailmoja kaada, mutta saanpa kerta viikkoon kunnolla hengästyttyä. Tämän pikaisen mutta sitäkin revittämämmän crossauksen jälkeen on keuhkoja myöten todella puhdistunut olo. Muuten aerobisia ei tule yleistä hyötyliikuntaa kummemmin. Pyörällä tulee veivattua töihin ja salille. Lauantai ja sunnuntai-iltaisin käyn tunteroisen kävelyllä, mutta se ei ole mitään asfaltti rullalle kiitämistä, vaan löntystelyä ja näin joulun alla valojen ihailua ja fiilistelyä. Välipysäkki on yleensä ABC:lla, josta saattaa lauantaina lähteä joskus pieni suklaapatukkakin mukaan :) Että todellista hyötyliikuntaa!

Iltakävelyltä ABC.ta. Ensin piilotin vasemman jalkani...

Mutta sitten päätin paljastaa tyylikkään  heijastinnauhani!

Kehonhuoltoa tulee joka ilta lyhyiden venytysten ja rintarangan mobilisaation myötä. Rullailua yritän saada tehtyä edes kerta viikkoon jaloille ja nykyisin myös selälle. Selän availun aloitin vasta vajaa kuukausi sitten, kun kuvittelin, ettei selkäni kestäisi rullalla mäyhäämistä. Kuvitelma oli vain neiteilyä, sillä alun juilinnan jälkeen huomasin, että arkuus johtui vain jumeista. Selän treenit alkoivatkin tätä myöten kulkea heti paremmin. 

Tällä viikolla olisi ollut Sannan pihdit perjantai-iltana, mutta vaikuttaa vähän siltä, että aikataulut eivät anna myöten lähteä :( Vaikka ilme voisi olla toisaalta ;) ja :P, sillä sen verran kroppa on vetänyt painoa ja turpeutta, että olisi voinut tulla pihtien myötä makrojen leikkaukset. Pitelen siis ruokakupeistani kiinni ja menen tuomittavaksi vasta joulun jälkeen (niin, silloinhan ei varmaan ole mitään turvotuksia havaittavissa...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti