sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tämän piti olla jouluinen postaus...

Viikonloppu on tehnyt taas niin hyvää! Kelit ovat suosineet kulkijaa ja treeni on kulkenut tankkautuneena ja levänneenä hyvin. Nykyinen treeniohjelma saa pyöriä vielä jouluun asti, ja sitten on lomapäivinä hyvin aikaa miettiä, minkälaisilla kuvioilla alkaa jatkaa. Pääliikkeet ovat enemmän ne, mitkä tulen vaihtamaan, mutta osa apuliikkeistä saa jatkaa mahdollisesti eri järjestyksessä tai eri paikoilla.

Edessäolevien kanssa ollaan tankattu - toisin kuin tuo tikkujalka taustalla.Säännollisesti salilla treenaavalla on hyvä olla olemassa tietty ohjelmarunko. Silti liian suoraviivainen tuijottaminen tiettyihin liikkeisiin tai toistomääriin ei ole välttämättä hyväksi. Tässä kuulutan jälleen itsetuntemuksen, sekä myös asiakkaan tuntemisen, perään. Vaikka kuinka väitettäisiin, että dippi on kuningasliike ojentajille ja sitä jauhamalla saat lihat kasvamaan, niin suoraan sitä ei kannata niellä. Jos välityksillesi tai puutteelliselle kehonhallinnalle/tekniikalle dippi on kertakaikkisen väärä liike, niin sinun ei ole mitään järkeä ainakaan rakentaa koko ojentajatreeniäsi sen varaan. Toki voit kehittää dippiäsi vaikka lämmittelemällä kevennettynä, tai sitten ottaa se täydentäväksi, useamman toiston liikkeeksi. Mutta jos yksinkertaisesti tiedät, että se liike ei ole sinun juttusi, ja vaikka kapea penkki osuu paremmin, niin tee silloin se. Vaikka netissä kopsatussa valmiissa ohjelmassa dippi lukisi, tai foorumeilla sen ylivertaisuutta hehkutettaisiin.


Ja samaan hengenvetoon myös se, että ota liike lihakselle. Minun vyötäisiltäni ei tule oletettavasti ikinä roikkumaan dipin aikana mitään housuja kummempaa. Tarkalleen ottaen tein oman dippini avustettuna ja hyvin pitkillä sarjoilla. Se oli ainoa tapa, jolloin sain jotain tuntumaa ojentajiin, enkä juuri silloinkaan. Siksipä sitä ei ole tässä ohjelmassa näkynytkään. Ja hyvä niin, sillä nyt tuntuu pitkästä aikaa siltä, että ojentajissa jotain tapahtuisikin.


BubbleRollerSiinä tuli treeniajatusta, vaikka tarkoitus  olinäin adventtisunnuntain kunniaksi tulla luomaan hivenen joulumieltä. Shoppailut alkavat olla hoidettuina, vielä viime tingan silmäyksen meinaan luoda aminopörssin ja putkirullia myyvän foamrollerin sivuille. Siellä muuten on 20 prossan ale vielä tämän päivän, ja lupaavat toimittaa vielä ensi viikollakin kampetta, että ehtii paketoitavaksi. Itsellä tuo perusrulla ei ainakaan enää tahdo purra jalkojen jumeihin, joten mielessä olisi silmäillä vähän nystyisempää ja triggereille tarkoitettua lihanuijaa...

Allaolevista linkeistä pääsette vielä katsomaan tarjontaa! Kertokaa ainakin, mihinkä rullaan haluaisitte sijoittaa, olisi mielenkiintoista kuulla :)

Laaja valikoima treenivaatteita miehille ja naisille! Aminopörssin valikoimasta löydät treenivaatteet miehille ja naisille. Valikoimassa mm. Six Deuce, ICANIWILL, Dcore ja Gorilla Wear.

Foamroller.fi Rullat turvalliseen lihashuoltoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti