maanantai 28. joulukuuta 2015

Tätä on odotettu!

Kyllä on ollutkin ihanaa aikaa olla omassa kodissa ihan rauhassa. Joulukin teki todellisen comebackin kiivaimpien pyhien väistyttyä. Omassa kodissa pystyi kaikessa rauhassa tunnelmoimaan Tapanin myrskyä ja jälkijouluja. Tankkausta tuli tehtyä sekä omien ruokkisten, että pienten ekstrojen parissa. Ja mikään ei ole rentouttavampaa, kuin virittää patja kuusen alle, Siinä voi loikoilla hyvin sarjakuvien ja konvehtien kanssa ja katsella kuusta ja takana loimottavaa takkatulta.

Nyt olen kuitenkin taas viillettämässä pois päin kotikuusen alta kohti Tamperetta. Vatsan, takareiden ja selän biosignaturepisteet ovat jo valmiiksi käpertyneet kauhusta, sillä niitä odottaa jälleen armoton totuuden kohtaaminen. Poskilihat ne toki myös voivat hyvin ja ovat valmiina loistamaan top kolmosessa.

Pääsen myös päivittämään liikepankkiani yhteisen treenin merkeissä. Kuten tavallisestikin, emme Sannan kanssa vedä mitään treeniä läpi, vaan otamme kaiken irti tekniikkapuolella. Heitin Sannalle toiveen, että päivittäisimme kyykkyjä ja vetoliikkeitä. Jos saisin niihin hyväksyntää, voisin alleviivata odottavaan treeniohjelmaan pari liikettä niiden hengessä. Esim. SJMV:stä ja ihan perinteisestä kyykystä elättelisin pieniä toiveita.

Viime kesäkuussa ilme oli tuskainen.


Sen päälle, mikäli jää aikaa, saa Sanna itse katsoa, mikä olisi paikallaan ottaa seuraavaksi viilattavaksi. Sannalla on tiukka ammattitaito kehon fysiikan kehittämiseen. Pidän siitä, että hänellä yhdistyy perus lihamättövalmentamiseen fysioterapian näkökulma. Sanna osaa katsoa, missä tilassa rangan hallinta on ja mitä sille tulisi tehdä. Lantion ja olan kontrolli ovat oletettavasti työstämisen alla vielä pitkään. Ranka hallintaan, niin sitä myöten alkaa kaikki luistaa halutulla tavalla.Siihen kaveriksi sopivasti omalta mukavuusalueelta (tai Sannan sanoin laatikosta) poistumista, kehonhuoltoa, ravintoa ja lepuraatiota. Kuulostaa reseptiltä, johon lähdenkin nyt innolla hakemaan sopivia tarkennuksia. Varma olen, etten tule pettymään tälläkään reissulla.

Kirpparit, alennukset, fressit ja randomsalit, majatalo, sekä kruununa rakas kummipoika, täältä tullaan :)

Ja te ketkä ette pääse riehumaan kanssani alennusmyynteihin, niin menkää linkistä kahmimaan ainakin viimeiset blonde destroyerit 70 % pois aminopörssistä

Lisäpotkua treeneihin lisäravinteilla Laajasta yli 100 tuotemerkin valikoimasta löydät varmasti lisäravinteet urheilun tueksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti