perjantai 11. joulukuuta 2015

Tulihan se perjantai!

Tänne sitä näköjään taas raahautuu blogin äärelle. Tämän perjantain eteen tuntee kyllä tehneensä töitä ihan tosissaan. Töitä on jotenkin ottanut enemmän mielen päälle kuin yleensä, ja paljon hankalia asioita on huomannut kuljettavansa salin kautta kauppaan ja kotia mukanansa. Pyöräillessä pitää hiljaisia dialogeja päänsä sisällä ja "asiakkaat" eivät lähde pois mielestä.


Hyvä merkki reisien kehityksestä - housut repeää!Tässä kaikessa on ihana huomata, kuinka nykyisin vapaan pitäminen treenaamisesta menee täysin luontevasti. Ruokaa riittää mukavasti myös vapaapäivälle, eikä verensokeri pääse missään vaiheessa tekemään omia temppujaan. Torstain vakio palaveriaika töissä pitää huolen siitä, että minulla ei ole mahdollisuuttakaan mennä tekemään kehonhuoltoa yhtään liian pitkäksi aikaa. Innokkaimpien kommentoijien ja puheenvuoron käyttäjien jälkeen kerkeän yleensä salille raahauduttuani lämmitellä parisen kymmentä minuutti crossarilla tai juoksumatolla. Sen jälkeen rullailen pikaisesti kropan läpi ja lähden kotiin.Eilen tein ensimmäistä kertaa ihan varovaisia vetoja juoksumatolla (ja muutenkin juoksin ensimmäistä kertaa rullailun lämmitelyksi). Siinä sain pientä muistutusta siihen, mikä sai minut aikanaan jaksamaan juosta vuosi tolkulla päivästä toiseen. Kuulokkeet korvilla ja maisemien vilistessä (noh, tässä tapauksessa huippumalli haussa -ohjelma) on oikeasti ollut ihan mukava pyyhältää läpi pelto- ja metsämaisemien, nauttien samalla eri vuodenaikojen annista.


Näin perjantaisin käynnistyy uusi treenijakso, ja niinpä tänään pääsee aloittamaan viikonlopun selkä-olka-vatsat-treenillä. Sitä fiilistelen tässä jo valmiiksi. Jospa viikonloppuna saisi myös levättyä sen verran, että jaksaisi luoda ajatuksta myös tulevaan jouluun. Verkkoshoppailua pitää ainakin harjoittaa ahkerasti. Aminopörssistä omaan pakettiin fastin cook-bake-cakea, jotta saa jatkossakin hemmoteltua itseään joka ilta omalla herkkupannarirumiluksellaan. Tästä en luovu aattonakaan!

  Laadukkaat proteiinilisät Laajasta valikoimastamme löydät proteiinivalmisteet palautumisen tueksi.Oma rakas jokailtainen rumilus!


Ihanaa, levollista ja toivottavasti jo jonkin verran jouluista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti