keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ajatuksia (purkka)purkkiin.

No niin, huomenna sitten töihin. Sanoisin, että varsin sopiva hetki tässä onkin jo siirtyä takaisin arkeen ja kohti härkäviikkoja. Toisaalta voisin kyllä liputtaa tällaisia kahden työpäivän viikkoja, sillä jo perjantaina koittaa ensimmäinen viikonloppu.

Sinne menivät viimeiset joulukoristeet. Nekin lähti reversenä, viimeiset odottavat vielä sunnuntaihin.


Näin loppiaisena on vielä vietetty tankkauspäivää joulun rääppiäisten merkeissä. Joulun viimeiset muistutukset ja herkut on otettu tiukkaan hyötykäyttöön muuttumaan glykogeenivarastoiksi ja heiluttelemaan insuliinitasoja. Takareisitreeni sujuikin mukavasti kirkkaanpunaisen jouluomenan tankkaamana. Illalle odottaa täysin rasvattomia konvehteja ja pelkkiä hyviä hiilareita sisältävä piparitaikina.Toivon todella, että tuleva työputki ei nielisi itseensä tätä oloa ja näitä ajatuksia, mitä loma sai aikaiseksi. Levänneellä mielellä pystyy saamaan niin paljon hyvää aikaiseksi, oli kyse sitten salista tai mistä muusta elämän alueesta tahansa. Jos jotenkin saisi pidettyä arjessakin tietyn linjan, kuinka paljon itsestään antaa pakoille ja kiireelle. Työn saisi jätettyä työpaikalle ja itseasetetut aikataulut eivät saisi ahdistusta takaisin.

Tuli kunnon täydennys pudding varastoihin ja halvalla! Minttusuklaa on yksi lemppari. Ja pidetään samalla hampaista huolta muutaman hetken verran :)

Superfoodit netistä Tuolta vielä täydentämää omia varastojanne!
Tarkoitus onkin heti perjantaina (huomenna kokouksia...) muuttaa treeniaikaa hivenen sen verran, että ehdin oikeasti rauhassa siirtyä kotiin, syödä laturiruoan ja antaa edes hetken itseni huilata ja puuron laskeutua, ennen kuin siirryn salille. Tämä vielä aikaa pois illalta ja mahdolliselta tohinalta/ulkoilulta yms. mutta uskon sen olevan vain hyvä asia. Touhuamisajan lyheneminen toisi minulle juuri sitä kaipaamaani arjen lepoa ja rauhoittumista. Jos tämä panostus toisi jaksamista myös töihin ja salille.

Pistetääs keväällä kankku kasvamaan!


Nyt kuitenkin vielä nauttimaan viimeisistä loman rippeistä. Kiitos, että olitte lomailussa mukana!

2 kommenttia:

 1. Teitkö konvehdit ja piparitaikinan itse? Ohjeita? <3

  -Sanni

  VastaaPoista
 2. Tässä on viime vuoden joulukuulta tämän jouluisen tajunnanräjäyttäjän resepti :) SUOSITTELEN sekä valmistaikinana että isommalla vaivalla itse tehtynä!!

  http://comefitme.blogspot.fi/2014/12/tajunnan-rajaytys-1712.html

  :) Tiina

  VastaaPoista