lauantai 2. tammikuuta 2016

Ei pelkkää NACcisoppaa.

Treeni on edennyt voittokulkuisesti sitä myöten, kun liikkeet on saatu kontrolliin ja rangan hallinta edes tiedostuksen asteelle. Tällä hetkellä ei ole mitään lihasryhmää tai liikettä, mitä en pitäisi tehdä. Edes pienemmille lihasryhmille tarkoitetut päivät eivät enää tunnu "ei miltään". Kun ojentajansakin kohtaa todelliseti, saa sen parissa yhtä lailla mukavan pikku hien pintaan.


Uusi vuosi tuo mukanaan tipattomat - sokerittomat - mauttomat - ja alun innon jälkeen myös mauttomat ajat. Näiden uusien vaihteiden ja kuurien myötä tahdotaan alkaa tiristellä kohti vielä kaukana siintäviä kesäpäiviä ja myös tehdä puhdistusta syksyn ja joulun tunkkaannuuttamalle keholle.

Puhdistus on juurikin yksi sanoista, joilla herkutellaan ja jonka makua haetaan vatsaa vääntävistä vihersmoothiesta. Sen lisäksi, että kaikkea, mikä ruukussa kasvaa, survotaan blenderiin, niin koetaan myös, että elimistö tarvitsee jotain vielä lisää, jotta varmasti siellä reisitaipeen uumenissa piilottelevat epäpuhtausmöykyt saavat varmasti kyytiä.Tämä kaikki on itse kullekin oikein hyväksi ja terveellistä. Kaikki vihreä ja runsaasti antioksidantteja sisältävä tekee hyvää elimistön puhdistusjärjestelmälle. Tätä puhtauden iloa on kuitenkin komppaamassa yksi jos toinenkin valmiste, joka lupaa tehdä kaiken sinun elimistösi puolesta. Tai ainakin antaa sille työkaluja, joiden puuttumista et ole tähän mennessä huomannut, mutta joita ilman olet mainostekstien mukaan vain tuurilla selvinnyt hengissä tähänkin asti.

Muistetaan tässä kaikessa, että elimistö ON SUUNNITELTU puhdistautumaan ihan itsekin. Maksa ja munuaiset ovat ihan luotuja sitä varten, että ne hoitelevat kuonat pihalle. Puhumattakaan koko ruoansulatusjärjestelmästä.Totta kyllä, että luolamiehellä saattoi olla puhtaammat sapuskat, kuin mitä meillä einesten kasvateilla. Siksi kehoitankin vaan jatkamaan hienosti alkanutta sheikkaamista ja blendaamista. Jo kuitenkin sillä, että puhdistaa sopivasti pelkkää ruokavaliota, saadaan sisuksille tarpeeksi tukea puhdistumiseen.

Jos jotain lisäbuustiä talven siivoukseensa tahtoo, niin suosittelen NAC-valmistetta. Sillä on muitankin hyviä puolia, kuin pelkkä detox-intous. NAC säätelee monen geenin ilmenemistä ja on tämän vuoksi estämässä ja hoitamassa monia yleisiä sairauksi, sekä akuutteja että kroonisia. Se suojelee myös kudoksia salitreenin aiheuttamalta stressiltä (lisää glutateiinin tasoja). Myös insuliiniherkkyyden parantuminen tulee samaan pakettiin.

Villiintyessäsi vihreyteen voin suositella sille kaveriksi juuri tätä valmistetta. Sitä olen itsekin kohta jo parin vuoden ajan napsinut, ja viimeisen puolen vuoden ajan päivittäin.

Kumosinko tällä vinkillä juuri oman kirjoitukseni? En. Halusin vain tuoda esille, että ihan ykkösenä hoidat koko ajan itseäsi jo  pelkästään sillä, että olet sisuskaluinesi olemassa. Siihen tujaus vihreää sekaan, niin hyrräys kiihtyy. SITTEN, kuin kunnon soppaan konsanaan, se mauste, joksi suosittelen NAC:ia. Mutta mikä keitto se olisi, jos siitä ne peruspotut puuttuisivat - pelkkää naccisoppaa :D

Ja täältä löytyy:

Solgarin ravintolisät Hyvinvoinnin Tavaratalosta - tilaa tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti