perjantai 8. tammikuuta 2016

Eläinkunnan pisteet pitkääkorvaisille.


Joko olette kyllästyneet karvalakkikuviin, joita jokainen tuntuu postaavan näinä päivinä? No tässä vielä yksi tumppukuva. Alemmassa kuvassa puolestaan saa veikata, kumpi kuvan lukemista, 28 vai 16,9 on sisällä ja kumpi ulkona... Sanotaan, että kumpikaan ei ole kummassakaan kiva!
Joulukuun lopun biosignature näytti jälleen ilokseni plussaa lean massin kohdalla. Rasvaa oli kahdessa kuukaudessa tarttunut toki myös vähäsen mukaan, mutta muuten lukemat olivat nousseet +900 grammaa ja millit pysyneet yhteissummaltaan aika lailla samassa. Takareisistä oli jopa vähän lähtenyt rasvaa. Tästä on oletettavasti kiitettävissä hyvän treenin lisäksi myös lisättyä annosta kalaöljyä.

Lean massin lukemassa ei pitäisi olla mitään jouluplussiakaan, sillä jouluna painoni pääsi itseasiassa vähäsen laskemaan. Kiittää saa epämääräisen ruokailun ja reissaamisen lisäksi kahta joulujuoksua, jotka oli kuitenkin jo perinteen nimissä täysin pakollisia tehdä.

Siellä pisteltiin millejä alaspäin.


Ruokiin ei pistetty vielä peruspäiville mitään lisää. Lisäystä tuli sen sijaan kahdelle korkeamman hiilihydraatin päiville. Niille lisää pökkyä pesään, että saadaan sopivasti ärhäyteltyä verensokeria ja luotua kontrastia eri päiville. Jos olo tuntuu lisäysten jälkeen hyvältä, eikä ala turpoamaan ulos housuistaan, niin kuukauden päästä voi pistää nostoja myös muille päiville.

Jonkin verran muutosta tuli kuitenkin hiilarien laadun ja ajoituksen suhteen. Tämä meinasi pistää hiiren aluksi takajaloilleen ja kunnolla. Tässä muutoksessa nimittäin mentiin puuttumaan siihen kaikkein pyhinpään, eli puurokuppiin. Pikku kätösistä napattiin ennen treeniä salin portaalla vedettävä puurovuori pois ja tilalle lykättiin banaani. Hiiresta apinaksi. En ole ikinä ollut mikään banaanien ylin ystävä, mutta nyt olisi ilmeisesti paikallaan tehdä sinunkaupat.

Siinä menee ensimmäinen puurobanaani.
Vanha kettu (elänkunta käydään tässä läpi, pahoitteluni) olisi pistänyt hanttiin ja ulissut ehkä jopa kunnolla. Olisin ruikuttanut vanhan mukavuuteni perään ja murissut, miksi pitää syödä jotain öklöä, kun kerran saisi kuitenkin syödä.
Edistyksen mentaalipuolella huomaa siinä, että vastarintaa riitti tasan yhden illan ja matalan verensokerihetken verran (toki Sanna sai tämän maileissa niskaansa). Mutta yksi, YKSI, ainoa kokeilu ja aikataulujen muutos, ja homma oli siinä. Jälleen pääsi toteamaan, että homma skulaa helkkarin paljon paremmin muutoksen jälkeen. Pupu oli jälleen oikeassa. Eläinkunnan pistejako pitkäkorvaisille tässäkin erässä.


Vielä on muuten alennuksia jäljellä ainakin aminopörssissa ja hyvinvoinnin marketissa. Molemmat päivittävät jatkuvasti lisää tavaraa punaiselle lapulle:


Superfoodit netistä - hyvinvoinnin tavaratalo.Lisäpotkua treeneihin lisäravinteilla Laajasta yli 100 tuotemerkin valikoimasta löydät varmasti lisäravinteet urheilun tueksi.


Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Eläinkunta on niin jees! :D

    VastaaPoista
  2. Oma seula on itseasiassa todella tiukka - läpi pääsevät kissaeläimet, yksi tuttavamme Pupujussi, Kaneli ja sitten jopa yksi pilkullinen koirien edustaja ;)

    VastaaPoista