sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Maasta vetelyä ja tauon paikkaa.

Uutta treeniohjelmaa on nyt kerennyt ajaa kerran läpi. Yllättävän vähän joutui tekemään mitään muutoksia, vaan runko liikkeineen tuntui toimivan heti kättelyssä. Muutamat uudet ja varikolta palanneet liikkeet vaativat toki sisäänajoa vielä pitkään, mutta se ei haittaa mitään. Nivelille tekee hyvää päästä laskemaan sarjapainoja ja keskittymään rangan kontrollin harjoittamiseen.

Selkäpäivänäni komeilee toisena liikeenä itse pahamaineinen maastaveto. Jollekin toiselle se tarkoittaisi koko päivän psyykkaamista, raivoisaa ACDCtä luureista ja pari läimäisyä poskille. Minulle se on enemmän pompula heiluenheiluen jumppaa, missä suurimman irvityksen aiheuttaa koko kropan jännittäminen asentoon, missä ranka on jotakuinkin asemissa. Se tarkoittaa minun kokoiselle kirpulle isojen painojen hylkäämistä ja likimain pelkällä tangolla heilumista. Takapuoli meinaa winkata alhaalla ja tämän välttäminen vaatii lantiolta ja sen pieniltä lihaksilta jotain, mihin ne eivät ole vielä kirjoittaneet itseään sitoutuneiksi.Mavnie ei siis edusta Layne Nortonmaista kolmen tunnin treeniä lämmittelyineen ja noususarjoineen, vaan omat vetelyt sujahtavat selkäliikkeiden ohessa. Hiki tulee kyllä ja selkään ottaa, joten tällä mennään. Samalla myös vertailu sikseen, ainakin itseään kolme kertaa isompiin härkiin, mikäli vain omalle päänupille mahdollista.

Herttimaleijaa tuota naamaa.


Tiistaina minulla alkaa jälleen pieni treenikevennys. Sen kanssa ole enää nykyisin mitään ihmeempiä. Taukoa pidetään, jotta taas jaksaa vääntää. Lisäksi ei ole niin tuli lahkeissa, kun samalla hoitelee iltapäivän palavereita.  Tuplavoitto siis. Toki yhä mielummin puuhaisin salin puolella, kuin että ehtiessäni käyn puoli tuntia hölköttelemässä juoksumatolla. Saati vielä, että näillä pakkasilla laitteissa oleva televisio ei toimi. Siispä tuijottamaan salia, jonne ei pääse. Ja haaveilemaan siitä banaanista, jota ei saa.

Hitsit, kirjoitinko jo liian nopeasti, että sen kanssa ei ole ihmeempiä.... ;)

Kirpsakkaa uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Jestas kuinka on tullut gainsseja! Hyvä sinä! =)

    VastaaPoista
  2. Hyisevän kylmän, väsyttävän ja tympäisevän maanantain kerta iskulla pelasta kommentti :D
    Iso kiitos - pyrin jatkamaan samaa rataa ja täten kalastamaan lisää yhtä ihania kannustuksia ;)

    Tiina

    VastaaPoista