keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Smuutsie tuli taloon.

Joissakin asioissa olen yllättävää kyllä erittäin hitaasti lämpiävää sorttia. Kun nyt seuraavassa postauksessa alan hehkuttaa teille blenderin erinomaisuutta ja smoothieden kätevyyttä, voitte ehkä kysyä, mitä dinosaurusten ulkoruokinta-aikaa oikein elän. Ei ole nimittäin ihan päivän tapetilla -aiheena smuutsieiden tekeminen tai reseptien julkaiseminen.

Taloudessamme on kuitenkin villiinnytty ja kunnolla, kun joulun alla meille saapui ihka oikea blenderi. Tähän asti, mikäli jotain on halunnut pistää mössöksi, ovat välineinä toimineen wanha kunnon mortteli ja sauvasekoitin. Niillä olen kunnon käsivoimaa käyttäen saanut jopa pähkinävoit aikaiseksi, joten eipä väheksytä ihan suorilta käsin!


Nyt kuitenkin arkiaamujen kiire ja siihen yhdistetty aamupalan rauhaisa nauttiminen tuntuivat tulevan tekemättömäksi yhtälöksi. Ruoansulatus alkoi olla kovilla, kun aamupala tuli syötyä seisten ja purtua vain jokatoista suupalaa. Tiedetään, väännä vaan sitä kelloa herättämään aikaisemmin. Lepoajassa en kuitenkaan suostu luopumaan minuutistakaan, varsinkaan, kun minuuttien säästämiseen on oleva näinkin näppärä keino. Eli smuutsie.Homma toimii niinkin helposti, että katsotaan ruokahetken makrot ja lähdetään rakentamaan. Eli jos aamupalaan kuuluu paljon vihreää, vielä enemmän rasvaa ja sitten höystönä proteiinia, niin niitä sitten. Tässä esittelemässäni setissä yhteiseen pyöritykseen pääsee fastin proteiinijauhetta (kaseiinia tai konsentraattia, koska on aamu, enkä ole menossa treenaamaan), l-glutamiinia, avokadoa, chiasiemeniä, macajauhetta, sitruunaa, kauralesettä, lesitiinirakeita ja pinaattia. Mausteeksi solahtaa hivenen steviaa ja ripaus suolaa. Lisäksi makua tulee tarpeeksi maustetusta herasta ja macasta.

Siinä ladattuna tarvikkeita.
Avokadoa noin.

Sitruuna kupin kautta, että sai sopivasti kahteen annokseen.

Sinne hera humpsis. Hoksaus nauttiessa --> älä pistä heraa pohjalle, sillä se meinaa silloin paakkuuntua.

Päällimmäisenä pinaatin lehdet. Suosittelen heittämään herat vasta tässä vaiheessa.

Laite pörräämään ja ehdottoman vaadittuna loppukaneettina idiootti poseeraus valmiin smuutsin kanssa.

On muutes älyttömän hyvää ja näppärä. Ja vaikka minäkin olen isoon ääneen julistanut, että mielummin syön kuin juon ruokani, niin tässä tapauksessa olen kyllä sanani syöjä. Tai juoja, hah!

Ja toki aineksia blenderiin (aminopörssissä muuten fastin cook-bake-cake alennuksessa, ja niitä blonden housuja on tullut uusi erä alennukseen):

Lahjatuotteet tilaajille - Bodybooster.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti