sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tankkailua ja dieettinuudeleita.

Tammikuu on ihan juuri saatu hoideltua pois. Jäljelle jää enää yksi virallinen talven kuukausi, eli helmikuu. Helmikuu on tavallaan täynnä kaikkia mukavia välietappeja, jotka sopivasti johdattavat kohti odottavaa hiihtolomaa. Vaikka runebergin päivää, ystävän päivää jne. ei juuri tule juhlittua, niin niitä voi kuitenkin odottaa. Samoin kuin penkkariajeluita ja niitä seuraavia wanhojen tansseja. Omassa ammatissa kun pääsen seuraamaan niitäkin lähteltä.
Tankkaus kuuluu jo aivan ehdottomana osana lauantaihin. Tosin minulla olisi vieläkin petrattavaa hiilihydraattien saamisessa, sillä olen aina jäänyt muutamaa sataa kilokaloria vajaalle. Puuroa söisin vaikka kuinka,  mutta kauran mukana tulee valitettavan reippaasti myös rasvaa. Siispä pitää vaan vielä kasvattaa muita annoksia ja ottaa taatelit kunnolla urakaksi.

Miksei tälläkin julmuudella voisi tankata ;) ?


Ehkä tästä "vajaudesta" johtuen en ole tankkauspäivänä tai sen jälkeen saanut koskaan paljon mainostettua täyteyttä lihaksiin. Onnistuneessa tankkauksessa lihas imee itseensä nestettä glykogeeneina ja tuloksena ovat mukavasti pullistelevat palaset siellä, missä niitä itse kullakin on. Ehkä sitten itsellä ei ole lihakset olleet niin tyhjinä ennen tankkausta, tai sitten tankkausmäärä on liian pieni. Tämä toivottu efekti on kuitenkin jäänyt saavuttamatta (huomatkaa: en edes harkitse vaihtoehtoa, ettäkö minulla olisi niin pienet lihakset, etteivät ne täyttyttyäkään näkyisi pehmytkerroksen alta mihinkaan :) ).

Innostuin tilaamaan fitnesstukusta sunnuntain vhh-ruoan kylkiäiseksi shirataki - nuudeleita. Täytyy sanoa, että osuvat minun makuhermoon aivan täysillä! Foorumeilla on valitettu siitä, että ne haisisivat kalalle tai konjakille, mutta itseä tuoksu viettelee ja kovin. Näistä nuudeleista saa myös ihanan ruokaisan annoksen ennen pelkästä kasvis-rasva-proteiini ruoasta. Saan siis tavallaan kaksi pastavuorta myös sunnuntaipäivälle. Täydellistä! Ja maistuvat erittäin hyvältä! Sen verran suolainen kilohinta näillä herkuilla kuitenkin on, etten raaski näitä ottaa jokapäiväiseen käyttöön. Mutta kerta-pari viikossa täydentäjänä nämä ovat aivan loistavia!


Täältä pääset kurkkaamaan ja tilaamaan, mistä puhun - tänään vielä tuotteita jopa -50%:
Fitnesstukku.fi/

Uuteen viikkoon ja kuukauteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti