perjantai 15. tammikuuta 2016

Tulihan se perjantai!

Ottakaatten nyt oikein hattu pois päästä kunniakseni. Näin sitä sai pidettyä taukopäiviä salista ihan pois tiehensä. Aikataulujen puolesta olisi ollut mahdollisuus sortua treenaamaan ja kunnolla. Lisäksi elämässä sattui tulemaan sen verran rankempaa settiä mietittäväksi, että sali houkutteli jo pelkästään terapeuttisena paikkana.


Hiilareita huutava ruoka ja kannuste tälle perjantaille - uudet blondedestroyerit tuolta -->

Maltoin kuitenkin mieleni, istuin puuduttavat palaverit ja annoin itseni keskittyä hetkeksi muihin asioihin. Mukavaa lisävirettä toi kelien vaihtelun myötä paukahtelevat pyöränrenkaat. Ei siis pääsekään nauttimaan siitä, että  kirein pakkanen hivenen helittää, Lauhtumisen (kun pakkasta on "vain" -15 eikä -30) myötä pakkasella liian täyteen pumpatut renkaat nimittäin eivät kestä ilmanpainetta, Tuloksena tästä fysikaalisesta ilmiöstä on kiva ylläri pihalla työpäivän jälkeen.

Mikäpä siinä taluttaessa - lasketaanko sellaisia päiviä edes vapaaksi ;)

Hormonitilanteenikin sai viimein ainakin hetkellisen ratkaisun ja päätepisteen. Kilppareita ei enää tutkita, eli ei päästy niin pitkälle, että olisin saanut kaipaamani T3 ja s-ferritiinitasot selville. Nyt olisi kuitenkin tarjolla estrogeenivajeeseen ratkaisuksi hormonikorvaushoitoa. Saan kuulemma itse päättää, aloitanko kuurin, mutta lääkäri sitä suosittelisi. Tällä hetkellä on siis mietinnässä, haluanko ottaa kehooni ulkopuolella tuotettuja aineita (vaikkakin valmiste olisi kuulemma luontaisesta alkuperästä) vai otanko mielummin vastaan hormonin puutteesta aiheutuvat (mahdolliset) riskit.

Hienot ovat vaihtoehdot.

Tämäkään ei kuitenkaan vie tästä hetkestä iloa - perjantai, treenitauko ohi ja viikonloppu tankkauksineen edessä! Pakkanen saa paukkua (kunhan ei pyöränrenkaat siinä samalla), sillä mielessä on erittäin hyviä tapoja saada itsensä lämpimäksi ;)

Tässä odottaa herkkua huomiselle tankkauspäivälle - muistuttakaa, että laitan reseptin maailman helpoimpaan "taatelikakkuun"!


Ihana viikonloppua kaikille!

Ja kipaisin vielä vinkkaamaan, että fitnesstukulta saa roinaa ja rompetta ilman postikuluja 24.1. asti. Jippijee.

Fitnesstukku.fi/

4 kommenttia:

 1. Itselläni sama mietintä hormonien suhteen, ulkopuolista hormonia vai ei.. Toisaalta olen vuosia ollut ilman näitä kiusallisia naisten vaivoja, mutta tiedän että normaaliahan se ei ole. Saati mitä se tulevaisuudessa tuo. Mieluummin olisin ilman ulkopuolisia hormoneja mutta en enää tiedä mitä tehdä. Jos olisi joku oikeasti luontaishormoni niin heti ottaisin(tai ehkä hieman tutkisin kuitenkin;D)

  VastaaPoista
 2. Kiva (Tai no kiva ja kiva ;) ) kuulla, että siellä on joku toinen samoissa miettiessä. Naisten vaivoja ei todellakaan haluaisi kiusakseen turvotuksista aina sotkuun ja mielialoihin asti. Toisaalta me molemmat varmasti hyödyttäisiin korvauksesta.
  Toisaalta korvauksella saisi vasta tasot normaaliksi. Lisähormonin haitat ja uhat voivat kuulemma tulla mietintöön vasta silloin,kun otetaan menopaussiin tai normaalin toiminnan päälle (vrt.e-pillerit).

  Minun kaapissa ratkaisua odottava valmiste on luontainen, kurkkaan sinulle se nimen, kun menen illalla kotiin :)

  Pohditaan yhdessä.

  Tiina

  VastaaPoista
 3. Okei, kiva kun annoit vinkkejä! Täytyy tutkiskella tuota hormonia lisää ja jutella lääkärin kanssa :) Ihanaa viikonloppua sinulle :3

  VastaaPoista