perjantai 12. helmikuuta 2016

Eikö se ollutkaan siinä?

Kieltäydyn kääntämästä päätäni kohti ikkunaa ja toteamasta, miltä siellä taas näyttää. Mikä herttaisinta, säätoimittajamme saivat tämän käännettyä iloksi olemalla onnellisia siitä, että saamme valkeuden ja talven takaisin. IMO se olisi voinut olla vaikka siinä.
Viikonloppu ujeltaa silti kutsullaan. Töissä ystävänpäivä toi pöydälle kyseenalaisia makroja, jota saattoi ilokseen käydä noolaamassa ja kuvaamassa.


Tarkoitus on päästä vielä turvallisesti salille korkkaamaan perjantai selkän ja olkien parissa. Selälle olenkin saanut aivan mahtavan vallankumouksen tekniikassa ja tuntumassa aikaiseksi, mutta siitä teen kyllä ihan oman postauksen.


Uuden ohjelman varovaista mietintää, tankkailua ja nettishoppailua. Kaikkea tätä voi tehdä sisällä, kunhan on aluksi päässyt muutaman kerran siirtymään pyörällä paikasta toiseen. Näin ystävänpäiväviikonloppuna on muuten vähän siellä sun täällä alennuksia, joita kannattaa käydä katsomassa.

Fitnesstukulla on ainakin ihanat Questnutritionin proteiinijauheet puoleen hintaan.Disturbilla myös ystävänpäivähenkeen kampetta.Ja aminopörssistä sekä hyvinvoinnin kaupassa kannattaa myös käydä

Oikein hyvää ystävänpäiväviikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti