perjantai 26. helmikuuta 2016

No nyt!!

Ai että, tämä lompsis posti on aina yhtä ihana saada kirjoittaa! Eli todellakin saa sydäntalven puristuksen jälkeen ottaa ja lompsahtaa hetken huilille. Jätän hetkeksi taakse kertyvät palaverit ja paperityöt ja annan pölyn kertyä rauhassa työkoneen näppikselle. Tämä käy erittäin hyvin. Enkä suo ajatustakaan maaliskuun seuraavalle työviikolle, mikä on jokaista ruutuaan myöten täynnä tekemistä, sillä uusin voimin sekin kaikki näyttää ihan erilaiselta.

Silmäpussitkin sen kertovat - lomalle siitä!


Tässäkään lompsiksessa ei ole luvassa mitään uutta tai mullistavaa. Minua seuraavat arvannevatkin, että luvassa on omassa kodissa piehtaroinnin lisäksi reissu Tampereelle. Valmentajaa sekä pihtejä on tullut koeteltua viimeksi jouluna, joten nyt on korkea aika päästä päivittämään, missä ollaan menossa.
Hormoninesteet ovat yhä kaverinani, mutta toisaalta nyt on hyvä pihtien kautta nähdä, miten ne näkyvät rasvan ja leanin osilta. Sanna saa siinä sitten fiksumpana päättää, vaikuttavatko uudet hormonit energia-aineenvaihduntaani siten, että ruokavalioon tulisi puuttua, vai saanko porskuttaa vanhoilla.

Pääsee taas puskemaan.

Sen verran olen ruoalle ja etenkin sen volyymille perso, että todellakin toivon, ettei kuppeihini juuri puututtaisi. Mietittiinkin juuri tuossa kotosalla, että miksi näidenkin asioiden pitää mennä aina ristiin. Minä en osaa edes määritellä, missä tulisi vastaan nykyinen syömiseni raja, kun taas toinen laskee haarukallisia, mitä vielä pitää lapata suuhun. Ruoan määrän ja ruokahalun kun saisi tässä taloudessa vaihdettua päikseen, niin olisi yksi onnellinen mökki Pohjanmaalla!

Mutta siis, luvassa on kotoilua, pakkaamista, reissaamista, valmentajalta ehkäpä uusia tuulia, Tampereesta nauttimista ja liki parhaimpana lisänä yhden viikon ajan myös treeneillä revittelyä. Eli ohjelman vaihtumisen myötä yksi viikko salista riippuen fiilistelyä ja lihasryhmien yhdistelyä. Hymyilyttää jo nyt :)

Raportoin tänne minkä touhultani (ja toisaalta touhuttomuudeltani) ennätän. '

Iloitkaa tekin, vähintään siitä, että kohta on talven viimeinen kuukausi ohi!

Ja herkutteluun fitnesstukkuun tullut starnutritionille neljä uutta makua, käykääs kurkkaamassa....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti