lauantai 20. helmikuuta 2016

Nyt riittää!!

Nyt alkaa kyllä riittää. Tämä etenevä nesteisyys ja painon nouseminen, nimittäin. Sen jälkeen, kun aloitin syömään pillereitä, on aamupaino hinautunut yli kilon ylöspäin. Olo on turpea ja muutenkin tuntuu tukkoiselta. Tällä hetkellä pistelen viimeisiä pillereitä ensimmäisestä liuskasta, joten naiset oletettavasti tietävätkin, että seuraaville päiville ei ole ainakaan olon puolesta helpotusta luvassa. Painon pitäisi nousta entisestään ja fiiliksen laskea hormonien heittelyn myötä.
Pieni vihulainen olkapäällä ärisee, että tämänkö takia olen rampannut kohta vuoden verran eli lääkäreillä ja käyttänyt aikaa ja rahaa. Että saan periaatteessa joka jaanalle määrätyn pillerireseptin ja määräyksen lähteä kotiin.Näissä hetkissä on vaikea pitää mielessä estrogeenin ja yleensäkin koko tämän kuurin hyöty kropalleni. Tarvitsen estrogeeniä moneen asiaan, kuten luuston ja sydämen hyvinvointiin. Sillä on myös naisen kehossa lukemattomia muita rooleja, joten tarve on merkittävä.Harmittaa vaan niin paljon, kun on muuten tehnyt systemaattista ja omasta mielestä hyvää työtä kehonkoostumuksen ja aineenvaihdunnan kanssa. Kaikki sujui todella hyvin ja tämän hetkinen ruokavalio on miellyttänyt enemmän kuin paljon. Nyt tiedän, että kun menen pihteihin, niin ne kertovat karua kieltä siitä, mitä kroppani tykkää estrogeenistä. Se nimittäin suorastaan mässää sillä ja imee itseensä sen kannustamana fläsää ja nesteitä. Tämähän tarkoittaa sitä (omaa johtopäätöstä), että hienosti rakentamani aineenvaihdunta ja ruokamäärien tolenssi murennetaan ja valmentaja vie kaiken pois. Kaiken. Tässä ei tulla säälimään puuroja tai banaaneja, vaan viimeisetkin muruset kaavitaan kaapeista ja vielä punnitaan pähkinätkin uusiksi.

Pötkö.


Huomatkaa, tämä kirjoitetaan suupieli tulevan illan taatelikakkutaikinassa, eli nälkä on taas kasvanut syödessä. Pitää näistä lauantain rehevistä tankkauspäivistä pitää kiinni niin kauan, kuin niitä reseptissä määrätään. Turhan pianhan se onkin hiihtoloma ja reissu tuomiolle. Siihen asti yritän kestää nesteisyyttä, venytän vyötä ja pinnaa ja syön jokaikisen taatelipalasen, mikä taloudesta löytyy!
Nautinnollista viikonlopun jatkoa ja käykää tilaamassa pelkästään herkkuja. Fitnesstukussa ainakin questbareista 10 euroa hinnasta pois.

Fitnesstukku.fi/


Lisäpotkua treeneihin lisäravinteilla Laajasta yli 100 tuotemerkin valikoimasta löydät varmasti lisäravinteet urheilun tueksi.

2 kommenttia:

 1. Voi Tiina. <3 Kunpa sä tietäisit itse, miten hyvältä sä näytät nykyään! Ei todellakaan mikään pötkö, vaan kaunis nainen, jolla tulee muodot ja lihakset esiin kokoajan paremmin. Estrogeenikuuri varmasti on aiheuttanut jos jonkinlaista sun kropassa, oothan sä käytännössä ollut nollassa sen suhteen kauan aikaa. Mutta kun se ei ole se optimaalitila kropalle, niinkuin tiedät. Ruokamääriä ei pitäisi nipistää sen takia, ethän sä ole flippaamalla sitä turvotusta saanut, vaan se johtuu puhtaasti nyt noista hormoneista. Ruokavalio itsessään on toiminut sulla tosi hyvin, kuten itsekin sanoit. Ja tuo turvottelu on väliaikaista, kunnes sun kroppa tottuu hormoniin ja alkaa pelata yhteen sen kanssa.
  Mä itse odotan kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä kun saan lopettaa omat antiestrogeenilääkkeet ja mun kroppa muuttuu takaisin mun omaksi. Tämä nollaestrogeenitila nimittäin aiheuttaa mussa turvotusta ja tekee järjettömän vaikeaksi painonhallinnan, kropan kiristelystä nyt puhumattakaan. Ja kaikki kertyy keskivartaloon (ärsyttävä omppu!!)
  Sit kesällä ollaan molemmat estrogeenipöllyssä! Voitais pitää estrogeenibileet kauniiden proteiiniväsäyksien parissa vai mitä. :D
  Ihanaa alkuviikkoa sulle! <3

  Pauliina (en jaksa nyt kirjautua!)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pauliina!

  En olisi itse uskonut, miten olo muuttuu pillereiden myötä. En varautunut ahdistukseen, mikä johtuu varmasti enemmän hormonista, kuin että jokin painolukeman muutos sitä aiheuttaisi.
  Näinhän sanotaan, että pilleri ei lihota, vaan sen myötä lisääntynyt ruoanhimo ja syöminen. Itsellä, kun kaikki ruokailu pysyy vakiona, niin painonnousun tietää tulevan nesteistä.
  Kyllä varmasti otan taas kuurin käyttöön, ainakin jossakin muodossa. Kuten kirjoitit, keho olisi hyvä totuttaa uuteen asiaan. Jospa se turvotus ja mielialakin korjaantuisivat siinä samalla.

  Pidetään kuule sellaiset peijaiset, että pöytä vapisee ja emäntä itkee :D Me hallitsemme proteiiniluomusten esteettiset arvot, joten lopputulos pillerinonparelleilla höystettynä olisi varmasti jotain todella spektaakkelimaista!
  Tämän mielikuvan voimin eteenpäin <3

  Tiina

  VastaaPoista