perjantai 5. helmikuuta 2016

Vedellen viikonloppuun.

Oli mukava saada palautetta, että viimeisimmät postaukseni liittyen hiilareihin ja kuituihin oli ollut joillekin lukijoille avartavaa tekstiä. Itsekin voi välillä tulla joillekin asioille vauhtisokeaksi, joten ajatusten jäsenteleminen välillä tekee oikein hyvää.

Perjantai on taas selän ja olkien päivä. Alaselkä on alkanut uhkaavasti juilia, eli muutin ohjelmassa olleen maven suosiolla alaselkää säästävämpään räkkivetoon. Olen hehkuttanut tätä liikettä jo aiemmassakin postauksessa. Räkkiveto menee itsellä suoraan selkään, eikä ole liikkeenä yhtä haastava tai raskas, kuin mitä perinteinen maastaveto. Monilla maastaveto voi kaatua siihen, että kehon välitykset eivät ole kunnossa. Reisi voi olla kohtuuttoman pitkä verrattuna sääreen, jolloin ala-asentoon ei tahdo päästä kunnolla. Tähän räkkiveto kiitollisemmalla lähtökorkeudella on täydellinen ratkaisu.

Vaikka treenaan aina yksi ja pidän omasta rauhasta, niin joskus on ihan hauskaa, kun siihen läjähtääkin toinen kassi vierelle :)


Räkkivedossa saa myös laitettua romua varsin hyvät määrät. Tosin, mitä leveämmän otteen otat, sitä vähemmän kuormaa tarvitsee. Leveää otetta suosittelen sinänsä, sillä se ohjaa liikkeen menemään latseille, eikä voimantuotto karkaa niin herkästi pakaroille ja takareisille.Vetelemään siis, ja samalla ilolla kohti viikonloppua. Huomenna on taas perinteistä tankkailua ja taateleilla herkuttelua. Tuplatreeniä vielä mietin, sillä ainakin nyt olo tuntuu väsyneeltä. Toisaalta keli näytti siltä, että ainakin näillä leveyksillä päästään taas ottamaan taivaalta sitä sun tätä vastaanl. Sali ei siis olisi yhtään hassumpi paikka mennä sitä vihmontaa piiloon.

Mutta näyttäkööt lauantai! Tammikuun alennusmyynnit alkavat olla paketoitu, mutta silti kaikkea jännää kannattaa aina silloin tällöin käydä penkomassa. Itselle lähti ainakin aminopörssistä cocovin viherjauhetta alennuksesta. Ja taitaa fitnesstukulla olla viel -50% kampanjaa jäljellä...

Ihanaa viikonloppua! Ja syökää jossain vaiheessa ainakin yksi torttu Runebergin kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti