torstai 17. maaliskuuta 2016

BOOM!

Minua ei ole millään tasolla kehoitettu ylemmältä portaalta kirjoittamaan tätä postausta, eli voitte saman tien unohtaa ajatukset sponsoroidusta, ohjaillusta sätkynukesta. Haluan ihan omin ehdoin tulla ylistämään teille, mitä fastin BOOM! voi tehdä silloin, kun itsestä ei oikeasti olekaan ihan siihen, mitä oli suunnitellut.

Hormonit pistivät minut kulkemaan helmikuun läpi varsinaisessa sumussa. Olen yleensä aina iloinen, pirteä ja täynnä energiaa. Eikä nytkään kauhistella, en ole niitä, jotka meuhkaavat kikatellen kaupan hyllyillä ja kulkevat terhakkaasti ponnari heiluen paikasta toiseen. Yleisvireeni on vain yleensä varsin hyvällä staminalla varustettu. Hormonikuuri sai kuitenkin tehtyä tepposia omalle vireydelle. En tuntenut olevani oma itseni ja ihan outo tunne hiipi tavalliseen arkeen. Väsymys.Viime viikolla kyykkypäivänä itseltä paloi lopulta pinna siihen sumuisuuteen. Tiesin, että sairas en ole ja nukkunutkin olin tarpeeksi. Minulla oli kaapissa varastossa BOOM!eja juuri tällaisten hetkien varalla. Salilla menen muuten yleensä oman laturisekoitteen voimin, missä on liki samat ainekset, kuin mitä BOOMissakin. Itseltäni puuttuu vain kofeiini, b-6 ja b-12 vitamiinit sekä l-teaniini omastani.

Nappasinkin BOOMin treenikassiin ja päätin, että nyt pröystäillään ja katsotaan, tuleeko potkua.

Tuossa vaiheessa vielä varsin kalvakka ja väsy.

Ja tulihan sitä. Ei morjens, vanha Tiina palasti kohisten takaisin! Oikeasti, mitä kunnon stimulantti voikaan oikeassa paikassa tehdä keholle! Ei siinä, että treeni kulki tautisen hyvin, mutta tunsin olevani taas oma itseni! Eikä tämä ilo loppunut edes salin ajaksi, vaan olin koko illan paremmalla tuulella, iloisempi, ja kaikkinensa taas ennallaan.


Johan alkoi potkia!

Sitten mennään jo plasebon puolelle, mutta vielä seuraavanakin päivänä oli parempi fiilis, kun oli saanut edellisen päivän pelastettua. Nyt alan ymmärtää kahvinjuojia, mikä voima siinä kupposessa onkaan. Olen itse siis jättänyt kahvin pois kolmisen vuotta sitten, mutta sitä ennen olin kerran päivässä kunnon sieppo. Palasi kieltämättä mieleen, kuinka paljon saa virtaa siitä, että päivittäinen kofeiinin annos tulee ajallaan. 

Tavallaan juuri tästä syystä en haluakaan alkaa käyttää uudelleen kahvia, sillä en halua sitoa itseäni riippuvaiseksi mihinkään yhteen aineeseen. Ei olisi kiva, jos vireystila olisi kiinni vain siitä, saako säännöllisesti automatkalla pysähdyttyä abc:lla. 

Mutta treenissä ja silloin, kun on sumuvalot päällä - suosittelen testaamaan! Sukat alkoivat pyöriä sen verran vinhaa tahtia jaloissa, että tiesi shotin purevan. Ja makukin on kohdillaan. Hamstratkaa muutama puteli kaappeihin ja tehkää myös kuten minä - eli treenikassissa kulkee tästä lähtien aina yksi pullo valmiina "hätätilanteita" varten!

Fitnesstukku.fi/
  Laadukkaat tuotteet painonhallintaan. Aminopörssistä löydät tehokkaat tuotteet tukemaan painonpudostusta ja rasvanpolttoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti