perjantai 11. maaliskuuta 2016

Takaisin asiaan!

Tauko on tapultetu on ja teki just niin ja näin hyvää, kuin mitä ajattelinkin. Jos olisin saanut niskaotteen ajatuksistani ja hormonihöyryistäni aikaisemmin, voisi fiilis olla vielä parempi. Tauon aikana on kuitenkin jonkinasteisena tarkoituksena ladata itseään, eikä hermoilla ja höyrytä sata lasissa. Mutta minkä sille voin, että oikeasti, aidosti ja todellisesti nautin arjestani ja elämästäni sopivine aikatauluineen ja kuvioineen. Ja ei sille varmasti tarvitsekaan voida mitään.

Vielä kerran kiteytettynä viime päivät.


Työt ovat onneksi pitäneet minut jököttämässä paikallaan. Kevään testailuaalto on käynnissä ja erilaiset miitingit seuraavat toisiaan. Näiden päivien jälkeen on ihan tehnyt jopa mielikin touhuta jotain sopivan puuduttavaa, mutta silti sopivasti kehoa herättävää. Tähän siis kehonhuolto ynnä crossaus paikallaan.

Siellä odottaa jääkaapissa tarmoa kihisevä treenijuoma!


Mutta nyt ei enää vilkaustakaan taukoon, vaan tähän hetkeen ja päivään. Sillä sali kutsuu ujelluksellaan! Tällä hetkellä on visaisena pulmana vain se, räväytänkö uuden treeniohjelman käyntiin keskeltä viikkoa, vai odottelenko sen kanssa vielä maanantaihin? Jos malttaisi maanantaihin, saisi eheät viikot ja progressiot. Toisaalta taas mitä tuota panttaamaan, sillä jo kolmatta viikkoa on suunnitelmat olleet valmiina toteutettavaksi. Paperissa seisoisi nimittäin takareisien painotusta (kyllä, siis jopa ohi pakaran) ja tiettyihin pääliikkeisiin pientä voimakehitystä.

Siellä kohta taas!

Hah, oliko se näin äkkiä myyty - eli uutta kehiin vaan! Ihanaa viikonloppua rännän ja roiskuvan ravan keskeltä. Äiti tuo tuppaa sanomaan, että maaliskuu maata näyttää ja että uusi lumi on vanhan kuolema. Tässä tapauksessa toivotaan kunnon massamurhaa tuolle moskalle, jotta kevät pääsisi kunnolla käyntiin ja pyörätiet esille moskan seasta.

Ja suplimenttien sekä treenikamppeiden täydennystä, koska on perjantai :)

Fitnesstukku.fi/

Tuolla disdurbella muuten aika himoittavia vaatteita vähän joka paikkaan, eli salin lisäksi jopa siirtymävaiheisiin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti