sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Copycat - lyhyt vuodatus omasta pikkumaisuudestani.

Karmeaa. Olen itsekäs (oliko tämä yllätys?). Ainakin ehkä ja siltä mahdollisesti vaikuttaa. Olen nimittäin seurannut salilla erästä asiaa ja LUONNOLLISESTI omaa napaani tuijottaen alkanut ajatella sitä itseni kautta.

Oma treenaamiseni on kehittynyt valtavalla loikalla, sanotaan, viimeisen vuoden aikana. Olen alkanut soveltaa liikkeitä ja laitteita, ja tekemään pitkälle omien epämääräisiä tuntumaliikkeitä. Aloin myös etsiä tapoja, miten saan liikkeet osumaan paremmin perille ja muuttelemaan asentoja ja toistotahteja.


Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi hipthrustissa olen vaihdellut tempoja ja pitoja liki treeneittäin. Sitä ennen en ollut ikinä kenenkään nähnyt tekevän mitään vastaavaa. Kaikki, oikeasti kaikki, ovat aina pumpanneet perustahtia. Nyt olen alkanut huomata, että samaa aikaa treenaavat typyt ovat myös alkaneet vaihtamaan käsiten asentoa ja tempoa samassa  liikkeessä.


Meitä on moneksi. Ja moneksi.


Lisäksi olen samojen tapausten huomannut myös tekevän ihan samoja supereita ja liikkeitä, kuin mitä minäkin. Ja nyt puhutaan sen verran hämäristä liikkeistä (alkaen jalat ristissä sjmv:stä ja takareisistä smithissä roikkuen yhdessä), että niitä ei jokaisessa netin kimppajumppaohjelmista löydy. Olen jopa seurannut erään ihmisen tekevän täysin saman jalkatreenin, kuin mitä minäkin.

Tavallaanhan tämän ei pitäisi haitata yhtään mitään. Eikö matkiminen ole "ihailun" toinen muoto. Tai no ihailun ja ihailun, mutta lähinnä, että näkee toisen tekevän jotain, mitä tahtoo itsekin kokeilla. Siinähän ei ole mitään pahaa, mutta huomaampas tämän silti korpeavan.


Näin pieni ihminen sitä ollaan. Kunnon itsekäs paskiainen. En omista liikkeitä (enkä ilmeisesti omaa treeniohjelmaanikaan ;) ). Mutta kun seuraan joidenkin tekevän liki samaa ohjelmaa, kuin mitä itsekin, eikä siis puhuta kyykky-prässi-reidenkoukistus-pohkeet kamasta, niin sarvia puskee.

Ei mulla muuta. Nyt saa tulla ja haukkua. Otan kaiken vastaan ja ihan ansaitusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti