tiistai 5. huhtikuuta 2016

Hellittäisi jo...

Kyllä kyllä, siitä on jo aikaa, mutta urputus jatkuu. Kellojen siirto nimittäin. Tismalleen siitä asti, kun sisäistä aikaamme mentiin veivaamaan minne sattuu, olen ollut aivan rätti väsynyt. Nukahdan iltaisin huonosti, ja vaikka olisin ollut päivän aikana väsynyt, alkaa illan myötä piristys vallata. Yleensä tämä on tarkoittanut aamujen täyttä nukkumista ja koomaa. Nyt kuitenkin olen alkanut heräillä aamuyöstä ja aamulla, vaikka saisi vielä nukkua. Päässä jyrähtää saman tien soimaan jokin radiohittibiisi ja ajatukset survaisee itsensä unikuvien läpi esille.


Omalla kohdalla on nyt hankala tunnistaa, voisiko kyseessä olla myös ylirasitus, vai meneekö koko homma kellojen siirtämisen piikkiin? Treenin kevennys, mistä mainitsinkin viime viikon postauksessa, tulee joka tapauksessa olemaan varmasti täysin oikea peliliike. Vaikka kyseessä olisikin vain kellojen siirtämisestä johtuva uupumus, niin sekin vaikuttaa treenaamiseen ja jaksamiseen. Tein myös saliohjelmaani tarkentavan silmäyksen ja laskin volyymia aika ankarastikin. Nyt ei kannata revittää kroppaa, kun se selvästi kertoo, että palautuminen ei ole kohdillaan.

Harmi sinänsä, koska kevät on sulattanut viimein pyörätiet näiltäkin leveysasteilta ja kulkeminen on yhtä juhlaa. Katusepelit on myös lakaistu pois ja pyörä kulkee nastattomilla renkailla suorastaan lentäen. Talven tarvontaan varattu aika on nyt käytettävissä ja salireissuunkin on tupsahtanut kuin tyhjästä puoli tuntia lisää. Peliliikkeenä tämänkin ajan voisi nyt käyttää kehonhuoltoon ja lepoon, eikä ainakaan mihinkään ylimääräiseen kuluttavaan pikku puuhasteluun, mihin itsellä on varsin vahvat taipumukset.

Tyytyväinen voin silti kuitenkin olla siihen, kuinka olen pikku hiljaa alkanut oppia kuuntelemaan itseäni. Tahto kehitykseen ja treenaamiseen on vahva, mutta niin myös tuloksiin. Kuolleen hevosen piiskaamisen hyötysuhde on kuitenkin sen versin heikko. Siksipä jokaisessa hetkessä on hyvä otta asento riippukeinussa ja kuunnella, mitä se luonto meille kuiskii. Kyllä keho sitten kertoo, kun taas on aika pistää homma pyörimään taas suuremmilla kierroksilla.Siihen asti - latailemisiin! Käykää myös kiltit tykkäämässä facessa kellojen siirtämisen puolesta - ryhmästä. Nähkää myös vaiva osallistua kansalaisaloitteeseen, jotta eduskuntaan saataisiin aloite tämän tavan lopettamisesta! Se vaatii pankkitunnukset, mutta silti. 12 000 nimeä puuttuu, että paperi lähtisi eteenpäin.

Ja huoltakaa kehoa myös sisäisesti:


Hyvinvoinnin.fi Suomen suurin terveystuotteiden verkkokauppa! Fitnesstukku.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti