maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ihan parhaat kisat - kotisohvalla!

Heitin perjantaina ilmoille toiveen, jotta kumpa saisin jokun raportoimaan minulle ison kirkon tapahtumista kunnolla. Fitnessclassic jyrisisi täysillä päällä Kultsalla, kun itse tulisin nököttämään arjen vankina keskellä pohjanmaata. En olisi voinut kuvitellakaan, että saan parhaan mahdollisen agentin liikkeelle seuraavana päivänä elämään haaveilemaani bodylaiffii. Itse Kaneli, tuo kapoisat reidet ja muhkean keskivartalon omistama bodymunkki, pääsi omassa persoonassaan kirmaamaan Alamme Kerman keskelle! Sain reaaliaikaista tietoa siitä, mitä lavalla tapahtui juuri milläkin hetkellä. Sain elää hetkessä Hulkin vaparit, rapsakassa kunnossa olleen Sinisalon voitot ja mikä henkilökohtaisesti upeimpana, KIRSI PALOSAAREN SUOMEN MESTARUUDEN!!!

Minähän kerroin teille Kirsistä jo aikaisemmin! Upea nainen! Käykää lukemassa hänestä juttu iltalehden sivuilta!
Nyt ymmärrän täysin sen, kuinka bloggaajat hehkuttavat jonkun tutun tai läheisen ihmisen pärjäämisestä kisoissa. En voisi olla onnellisempi ja iloisempi Kirsin puolesta. Voin sanoa teille, että tällä upealla naisella on yhtä kaunis persoona, kuin miltä hän näyttää lavalla. Kirsi oli yksi ensimmäisistä ihmisistä, kuka puhutti minua salilla, kun olin vielä alle 40 kiloinen anorektikko yrittämässä saada elämää kasaan. Hän kannusti minua eteenpäin ja antoi minun ollaItselle koskettavinta ja hämmentävintä oli silti näiden kahden kuvissa olevien persoonien kohtaaminen. Kiitos, KIITOS, Piia Pajuselle, ehkä parhaasta lauantaista, mikä voi kotikokkolassa joutua viettämään!


Kaksi kovaa.


Tuliaiset ja terveiset tulivat perille!


Kuten myös tuliaset Tampereen Gazozilta - kiitos Terhi!

Siinä on kuva keittiön lyhdystä ja kivilattiasta. Ei vaan, pitäisi olla upeat uudet viiteen ilmansuuntaan venyvät Toxicin farkut ja gazozin caprit.


Kiitos kaikille kisaajille viikonlopusta! Jälleen sai mitä tilasikin, eli ainakin kotikatsomoihin upeita fysiikkoja ja sopivasti jännitystä. Tällä viikolla räsähtääkin sitten useammassa kodissa käyntiin armoton reversen aika. Kisakokemuksesta on varmasti tullut motivaatio saada tahkota lisää ja siten kroppaa käynnistellään uuteen kasvukauteen.
Oma kasvukausi on päässyt kevään ja rehevien sateiden myötä hivenen karkaamaan lapasesta, mutta voisin tähän aiheeseen paneutua seuraassa erässä. Kommentoidaan tähän hätään vaikka niin, että onneksi nuo uudet tuliaishousut ovat molemmat varsin venyvää sorttia....


4 kommenttia:

 1. Oliko miehesi siis paikan päällä katsomassa vai kuka?:D
  Ja onko miehelläsi blogia tai harrastaako hän myös kuntosalia/onko kisannut?

  VastaaPoista
 2. Hänpä hyvinkin, onnekkaisen sattumien kautta :)

  Mies on harrastanut kehonrakennusta jo yli 16 vuotta ja on todellinen taustavoimani ja -vaikuttajana. Blogi löytyy, mutta ei millään tasolla tähän teemaan liittyvä :)

  VastaaPoista
 3. Voisitko linkata miehesi blogin? On ihana että sinulla on tukiverkko niin lähellä! Olen onnellinen puolestasi, ja olen lukenut blogiasi (ja luen edelleen päivittäin uusie postauksien innoittamana) jo kauan ja olet minulle eräänlainen esikuva. Minulla on samanlainen tausta kanssasi ja olen saanut itseni takaisin elämään ravinnon ja salin kautta, ne ovat voimavarojani nyt ja tulevaisuudessa. Vaikka välillä oma peilikuva ei miellytä/suurentunut paino kauhistuttaakin niin tiedän että siellä missä olen käynyt ja mistä olen lähtenyt saan olla hemmetin kiitollinen itselleni. Kehoni on vahva eikä läski, se on hyvinvoiva ja kieltämättä jopa ylpeä pyöreämmästä pepustani sekä hauiksestani-koska olen saanut itse kaiken aikaan. Jatkakaamme samaan malliin eteenpäin, olet ihana nainen Kiitos antoisista kirjoituksista ja mietteistä!
  Ps. tekeekö miehesi valmennuksia/tiedätkö jonkun joka tekisi valmennuksia suht kohtuullisella hinnalla?

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Olipa ihana ja itseänikin kannustava postaus sinulta, kiitos <3

  Saat olla huikean ylpeä itsestäsi! Ei ole todellakaan helppo matka nousta meidän suostamme kohtaamaan itseään ja uutta, tervettä elämää. Mutta kuten olemme varmasti molemmat huomanneet, se on ollut kaikessa kaameudessaan opettavaa ja jollain karmaisevalla tavalla myös palkitsevaa. Olen itse ainakin oppinut itsestäni ja elämästä todella paljon.
  Koettelemukset kasvattavat.

  Ja eikö ole ihana olla VAHVA - sekä henkisesti että fyysisesti :)

  Sain antaa blogin osoitteen, jos sitä vielä uudelleen kysytään :) se on avatailintaival.blogspot.fi. Ihan aluillaan vielä, mutta hienoa jälkeä ja kerrontaa. Olen ylpeä.

  Minulta voi kysyä aina asioita liittyen treenaamiseen, vastaan mielelläni :)

  Toivottavasti pysyt matkassa ja teet samalla yhtä vahvasti omaasi!
  Terkuin, Tiina

  VastaaPoista