tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kaseiini käyttöön - boostia leivontakaappiin.Minua seuranneet tietävätkin koukkuuntumiseni iltapannariini. Olen jo vuosia käyttänyt siihen tismalleen sanoja ainesosia, sillä niiden toimiminen on ollut turvallisen taattua.  Proteiinijauheeni tuottaja taisi kuitenkin todeta, että meitä proteiinileivonnaisia taikovia ei ole niin paljoa olemassa, ettäkö kourallista varten tarvitsisi enää jatkaa cook-bake-cake -sarjan tuotantoa. Lisäksi valmiiden pannukakkujauheiden suosio on varmasti ollut niin suuri, että cook jyräytyi siinä.

Niinpä jouduin alkaa tosissaan miettiä, millä tulisin jatkossa korvaamaan tuotteen, joka on koostumukseltaan ehdoton pannarissani. Sain  Bodybooster.fi - nettikaupasta  mahdollisuuden tutustua Scitec- lisäravinnesarjan tuotteisiin. Tarjonnasta silmääni osui heti ensimmäisenä Scitec casein comlex. Kaseiini on maitoproteiini ja se soveltuu hyvin leivontaan. Makuna on houkutteleva belgialainen suklaa, joten tuotteen hankkimista testikäyttöön ei tarvinnut kauaa miettiä. Postipaten pohkeetkin saivat hyvää kasvua, sillä tuote oli perillä kotona jo seuraavana päivänä.

Scitec nutrition on valtavan suuri lisäravinneketju, johon voi käydä tutustumassa heidän omilta sivuiltaan. Scitecilla on tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa ja scitec on tukemassa lisäravinteiden tutkimus- ja laadunparantamistyötä. Tästä pisteet.
Kaseiini on erittäin hitaasti imeytyvä proteiinin muoto. Teen oman herkkupannarini aina illalla, joten kaseiinin käyttö on siinä vaiheessa päivää erittäin suositeltavaa. Scitecin kasein comlexissa on täydet 100 prosenttia kaseiinia, joten proteiinin riittävyys ja hidas imeytyminen on varmistettu koko yön levon ajaksi. Kataboliapeikon ei kuvittelisi olevan hätyyttämässä nukkumattia tämän jauheen kanssa. Lisäksi tuotteessa on myös tauriinia, joka rauhoittaa ja edistää unta ja palautumista.Eniten käytössä jännitti tuotteen leivottavuus. Valmistan oman pannarini mikrossa, enkä voi sietää sitä, että hera paakkuuntuu leivonnaiseen. Lisäksi perushera muuttuu kuumennettaessa hiekkaiseksi ja valmis leivonnainen menee koppuraksi liki saman tien. Tavallisesta herasta puuttuu myös sitko, mikä saa tuotoksen pysymään kasassa. Kaseiinin mikrotusta, kuten proteiinien muutenkaan, ei tarvitse myöskään miettiä. Proteiini denatoroituu kuumentaessa, eli se aloittaa tekemään samaa mikrossa, minkä se tekisi hetken päästä vatsalaukussasi. Eli alkaa pilkkoutua. Kaikki proteiinin osaset kuitenkin kulkeutuvat sinuun, enkä esimerkiksi suosittelisi kuumennuksen pelossa jättää vaikkapa kanaa paistamatta, kuin että syömään raakana salmonelloineen päivineen...Scitecin kaseiini osoitti käyttäytyvän keittiössä todella mallikkaasti. Se ei ollut vatkaamisesta ja mikrotuksesta moksiskaan, ja jaksoi odottaa kuumentamisen jälkeen tekeentymisenkin ilman, että olisi jähmettynyt frisbeeksi. Makuna belgialainen suklaa potkaisi tosissaan! Päälle laittamani pähkinävoi solmi liiton tumman suklaan kanssa, ja hitaasti sulava kookosöljy siveli oman lisänsä.

Sen ei tarvitse olla nätti, kunhan on hyvää!
Resepti iltaläjääni on ollut varsin kysytty, ja se löytyy ainakin täältä.

Scitecin casein complex tulee päätymään omaan leivontakaappiini. Voisin kuvitella Scitecin kaseiinin toimivan erittäin hyvin myös smoothiessa ja perusjuomanakin. Maku on ainakin sen verran mahtava, että ei jää ainakaan siitä kiinni.
Suosittelen testaamaan Scitecin tuotteita varsin lämpimästi. Bodyboostin sivuilla onkin huhtikuun ajan voimassa kampanja, jossa jokaisen tilauksen mukana lähtee ilmainen shakeri. Bodybooster.fi
Koodilla scitec10 saat 10 prosenttia pois kaikista Scitecin tuotteista. Vinkki vinkki saman tien myös scitecin patukoihin, joista taitaa tulla armottoman makuraadin postausta hyvinkin pian...

Ja myös 20 prosenttia pois kaikista kesäkuntokampanjan tuotteista BBFIT16 koodilla.
Lahjatuotteet tilaajille - Bodybooster.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti