sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Pehmeäkin palelee.

Viikon päästä olisi kalenterin mukaan vappu, mutta täällä ainakin ollaan paleltu aamusta iltaan. Takatalvi pukkasi räntäsadetta niskaan ja tuntuu, ettei aurinko ole päässyt pilviverhon takaa lämmittämään mustaa peltikattoamme. Takkaa ei ole kuitenkaan enää periaatteestakaan halunnut lämmittää - se kuitenkin ON viikon päästä vappu!

Turvonnut olo sen kun jatkuu, ja olen varma. että jos pihteihin joutuisin, niin kiristelylle pääsisin. Ensi viikolla olisi ollut aika Sannan tykö, mutta uhkaavasti näyttää siltä, että työt estävät reissun toteutumisen. Täältä kun joutuu varata aikaa reippaat neljä tuntia, että pääsee pääkallopaikalle Tampereelle. Näillä näkymin en ehtisi perille sellaiseen kellonaikaan, että voisi ketään toimistoajalla elävää pyytää kyttämään valmiina.

Itse näen nesteisyyden, etenkin keskivartalossa. Mutta onneksi on aivan ihanat housut!

Tavallaan tämä turvonneisuus ja painon nousu harmittaa, sillä se tuntuu johtuvan suhteellisen suoraan hormonikorvaushoidosta. Ruokavalioni on pysynyt täysin samana, kuin mitä ennen kuurin aloittamista, eikä liikuntamääränikään ole muuttuneet. Siksi olisi hyvin erikoista, että ihan tavallista rasvaa saisi viikossa tehtailtua kovin monia kiloja. Ilmeisesti estrogeenin määrän lisääntyminen kehossa on tehostanut myös rasvamassan kertymistä. Onhan estrogeeni kuitenkin suuressa roolissa myös näiden varantojen ylläpidossa. Nainen myös tarvitsee tietyn määrän rasvakudosta, jotta hormonitoiminta pysyisi kohdillaan.

Nainen tarvitsee välillä torttunsa käärittynä.


Siksi vanhat makromäärät saattavat myös muuttua painon nousuksi. Nyt olisikin ollut hyvä aika päästä tuumaamaan pihteihin, minkälaista damagea estrogeeni on alkanut tehdä ja olisiko siellä edes puolihuolimatta tullut samalla vähän leania.

Turpoaa molemmat päät.


Ennen näiden tietojen pläjäyttämistä Sannalle pidän kuitenkin joka ikisestä ruoan murusesta kiinni, sillä ruoka on kivaa ja hyvää. Hah. Lisäksi tahdon ottaa tästä massahetkestä ja turvotuksesta kaiken irti. Kun kerran muhkuna mennään, niin yritetään sitten tahkoa sitä lihasta sinne alle. Ompahan kunnon marinadit, missä lihassolut voivat maustua kaikessa rauhassa! Odotan myös, mitä maanantaina alkava deload -viikko tekee nesteisyydelle. Voisiko olla, että aktiivisen ylikunnon purkaminen voisi vapauttaa myös mahdollista stressilisää painosta.

Näillä plääneillä eteenpäin. Eli lautaset nuollaan yhä ja salilla nautitaan siitä, että housut oikeasti istuvat varsin napakasti jalassa! Aina voi teeskennellä, että se kaikki olisi sisältäkin täyttä timanttia!

Käykää kurkkimassa aina alet läpi:Fitnesstukku.fi

/

(J.k. tiedän kyllä, että en ole millään muotoa ylipainoinen tai luokiteltavissa lihavaksi. Muhkuus on enemmän se oma tunne ja tieto siitä, että kroppa on muuttunut lyhyessä ajassa kouraan tuntuvasti. Yleismaailmallisesti ajateltuna marinani on siis täysin tyhjänpäiväistä, joutavaa ja jopa häpeällistä. Siksi niille onkin juuri nuo kriteerit jo itsessään kattava blogi täydellisen oikea paikka julkaista :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti