perjantai 29. huhtikuuta 2016

Satakoot - nyt on perjantai!

Riitti jo, sekä sade että tauko! Eli sain kuin sainkin pidettyä tauon salista. Eilen oli riemua saada käydä ostamassa nippu banaaneja kaupasta treenilatureita varten.
Ilokseni sain huomata, että lepopäiviin alkanut tottua. Niille päiville on muodostunut oma sisältönsä, josta on jopa alkanut omalla tavallaan nauttia.

Tällä kertaa ennen taukoa ei ollut itse asiassa yhtään sellainen olo, että olisi tarvinnut minkäänlaista kevennystä. Yleensä olen jäänyt jo aika piiskattuna breikille, jolloin väsyneen kehon kanssa on ollut paljon hankalampi olla. Nyt kalenteri kuitenkin näytti selvää kieltä, että tähän väliin olisi hetkensä huilata. Suorilta jaloilta on kuitenkin huomattavasti parempi jäädä paussille. Silloin tietää, ettei ole pistänyt itseään vielä liian piippuun ja punttivapaan aikana jaksaa kuitenkin tehdä jotain muuta. Sitä paitsi into salille on pysyy valtavava - ja se into pääsee täyttymään tänään!

Se oli sellainen tiistai se.


Tällä hetkellä täällä pohjanmaalla vihmoo sadetta tuutin täydeltä, mutta en anna sen latistaa tunnelmaa. Tätä perjantaita on odotettu sen verran kovaa, että kunhan tuo ei räntänä tule, niin aivan sama!

Mistä kuvan rusetti on entuudestaan tuttu :) ?


Viikonloppuna on siis luvassa täysipainoista treenaamista pienellä vappuhöysteellä. Keli on luvannut ihan hyvää viikonlopulle, joten ainakin Kokkolan vanhojen autojen miitinki tulee varmasti katsastettua. Erikseen ei siihenkään tarvitse lähteä, sillä perinteiseen tapaan Prismalla on täysi rähinä päällä, kun palaan salilta. Ei tarvitse kuin vähän himmata vauhtia pyörällä, ja pääsee treenin jälkihöyryissä ihailemaan samalla tuunattuja menopelejä.Katsokaas kun löytyy sieltä päivähiilarittomalle kirsikkatomaatteja ja munavoita :D

Munkit ja simat eivät (ainakaan minulla, Kanelista ei tiedä...) kuulu omalle herkkulistalle, mutta muuten menee viikonloppu perinteisesti tankkaillessa ja rentoutuessa. Pyöräilykausikin alkaa poltella, kun tuo lämpötila hilautuu hiljoksiin ylöspäin. Ei siis tiedä, vaikka jo kohta olisi taas maisemissa, jotka haikein mielin jätti talvitauolle...öö... oliskos se muuten vielä lokakuun lopussa, kun pääsi pyöräilemään? Tiedä tuota, mutta ikävä on jo ollut!

Hyvää vappua ja viikonloppua!

Niin ja fitnesstukusta paukuttamaan tilausta, sieltä nimittäin saa romppeet nyt kotiin ilman postikuluja! Fitnesstukku.fi/

Myös aminopörssissä on vapputärpit:  Lisäpotkua treeneihin lisäravinteilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti