torstai 26. toukokuuta 2016

Aikamme lapsia - sisältää shoppailuvinkkejä.

Pienenä tyttönä postilaatikolla käyminen oli ihan toisenlaista juhlaa kuin ennen. Miksikö näin? Silloin itse nimittäin odotin vuoden aikana tulevia katalogeja suurella innolla. Onko teillä kenelläkään muistissa Anttilan ja Elloksen paksut mainoslehdet, johon oli koottuna kaikkia mahdollisia tuotteita? Toki niitä tulee (kait?) välillä vieläkin, mutta silloin ne olivat kunnon tietosanakirjan kokoisia opuksia, joiden parissa sai vietettyä tuntikausia aikaa.Niiden sisällyksen järjestys oli usein aika lailla sama. Alkuun tuli kausituotteet. Joulun aikaan oli ihana selata erilaisia jouluhärpäkkeitä ja koristeluideoita läpi. Niiden jälkeen siirryttiin naisten ja miesten vaatetukseen. Nekään eivät olleet pikkutytölle tylsiä sivuja, sillä naisten vaatteista katsottiin aina aukeamalta, mikä nainen haluaisit olla, tai minkä yhden vaatteen itsellesi valitsisit.

Lasten- ja nuorten vaatteet kiinnostivat vähän vanhempana, mutta pikkutyttönä ei jaksanut neulossukkia katsoa. Kodinkoneiden ja -tekstiilienkin yli hypättiin, kunnes tuli ihanainen leluosasto! Voi niitä barbieta ja niiden välineitä. Yksi ihanimmista lahjoista lapsuudestani onkin, kun äiti oli yllätykseksi tilannut minulle Ellokselta Barbien keittiön. Se odotti minua yhtenä päivänä koulun jälkeen valmiiksi koottuna huoneessani, ja vieressä oli vielä palanen  vastaleivottua suklaapiirakkaa yllätykseksi. Ikimuistoinen hetki! (siitä on kuvakin olemassa äitini tykönä, yritän muistaa pyytää antamaan sen minulle, niin voin välittää sen teille)Lopussa katalogissa oli jäljellä vielä lemmikkiosastoa, sekä epämääräisten asioiden osasto. Siellä oli ainakin aina joitain karkkeja, joita pystyi tilata laatikoittain. Samalla osastolla oli myös punastelua aiheuttavia aikuisten leluja ja suojavälineitä.

Kuvastoista aiheutunut ilo on hivenen laantunut näin iän myötä. Nykyisin tilalla on nettikaupat ja niillä surffailu. Elloksen sivut tuli oikeastaan vasta nyt löydettyä paremmin uudelleen. Mielikuvani hivenen vanhasta ja eräällä tavalla "tunkkaisesta" kaupasta olikin aivan väärä. Ellokselta saa valtavan määrän merkkivaatteita. Lisäksi muu vaatevalikoima vastaa täysin kaikkien vaateliikkeiden ja ketjujen tarjontaa.Ellos on kooltaan niin laaja, että siellä on jatkuvasti alennuksia ja kampanjoita käynnissä. Sama mitä tarvitset joko itsellesi, kotiin tai urheiluun, niin löytyy kyllä varmasti ja jokaisen kukkarolle sopivaan hintaan,
Sen verran antoisaa oli lämmitellä lapsuudesta väljähtänyt ystävyys uudelleen, että alankin säännöllisemmin vierailla Elloksen sivuilla ja vinkata teillekin, mitä ajankohtaista sieltä löytyy. Saan samalla mukavaa viihdettä itselleni kesäpäivien ratoksi. Voin ainakin heti vinkata, että uudet asiakkaat saavat heti 40 prossaa pois ja tuotteet kotiin toimituskuluitta. Lisäksi vuodevaatteista on nyt 20 prosenttia pois.

Ja lisäksi fitnesstukussa on hervoton määrä ihania treenikamppeita parhaimmillaan puoleen hintaan (niitä on oikeasti paljon ja hyvän näköisiä! Käykää katsomassa Fitnesstukku.fi/)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti