tiistai 31. toukokuuta 2016

Mitäs sitä lomalla sitten?

Viimeinen työviikko käynnissä. Mitähän tässä taas ajattelisi. Paperisota on suorastaan mahtipontinen, eikä kaikkea tunnu kerkeävän saada valmiiksi millään. Pöytä jäänee kuitenkin suhteellisen siistiin kuntoon odottamaan syksyä. Elokuussa on myös erittäin suurella todennäköisyydellä aivan eri voimat lähteä taas liikkeelle, ja myös tarttua hommiin, mitkä nyt saattavat jäädä vielä kesken.


Muun muassa tällainen lasti on kulkenut repussa viikoittain..

Eväiden ronttaamista ei tule ikävä. Vähään aikaan ei siis tarvitse pakata maanantaiaamuisin reppuunsa useampaa kiloa kasviksia, purkeittain kanaa ja pussillista kananmunia!

Onneksi tässä on jo etukäteen oppinut, että loman alkaminen on kuitenkin myös eräänlainen kuiluun sukeltaminen. Nuppi tulisi olemaan tiukalla, tai vähintäänkin hukassa, ellei suunnittelisi heti alkuun jotain kunnollista tekemistä.
Viime vuonna tämä pikku puuhastelu kulki talonmaalauksen nimellä. Parin viikon savotta päivittäisessä tihkusateessa ja kymmenen asteen kesälämmön värjöttelyssä teki kieltämättä tehtävänsä työmaailmasta irti riuhtaisemiseksi. Sen jälkeen suunnattiikin sulattamaan kylmästä kangistuneita sorminiveliä Turkin Antalyan lämpöön.Tänä vuonna (Kaneli) on suunniteltu puolestaan sisällä karkelointia tapetoimisen merkeissä. Olohuone ja eteinen vaatisivat jo kovasti uutta kuosia, joten tapetin arvonta onkin ollut, hah hah haa, tapetilla, viime aikoina. Tarkoituksena olisi laittaa jonkinlaista lauta/tiiliseinätehostetta yhdelle seinustalle, ja loput sopivalla suht tasaisella värillä ja kuosilla. Lopulliset valinnat ovat vielä tekemättä, mutta asenne liisterinhajussa elämiseen on asetettu jo valmiiksi.Samalla olen silmäillyt ellokselta tekstiilejä ja jotain pieniä asessoreita, joilla saisi pikkurahalla samalla kohennettua ja muutettua muutakin sisustusta.Sitten toki treenaamista. Ohjelma vaihtuu loman kunniaksi ja onkin ihana saada ajaa saman tien uutta ärsykettä koneeseen. Systeemi ja jako tulevat jatkumaan samalla jaolla, eli nelijakoisella neljä kovaa treeniä, ja paikkona yksi yläkropan ja yksi alakropan pumppailu.

Nyt jatkamaan vielä pöydän raivaamista, mutta suunnitelmista ja fiiliksistä tulee varmasti vielä paljon lisää.
(ja vielä shoppaajan pakko mainita, että tänään fitnesstukulla proteiinipäivät, eli tilaamaan palkkariherat - 40 %)
ftku_300x250.gif


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti