perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannuksen kunniaksi vaatekaapillisen verran epätoivoa...


Näin ollaan menty kesässä jo siihen vaiheeseen, että juhannus on käsillä. Päivä alkaa lyhetä, mikä sopii hyvin pimeistä illoista nauttivalle. Tällä hetkellä on kuitenkin valosta ilottelun aika, eikä se ole itsellä kiinni ainakaan säästä tai muista puitteista.


Tällä kertaa joudun juhannuksena edustuspuuhiin.

Pääsen ensimmäisiin oman suvun puolen häihin, eli se tietää epätoivoista silmäystä vaatekaappiin. 

Tai itseasiassa vaatekaapin heitetty silmäys ei auta mitään, sillä sieltä löytyy vain tekstiiliä, mikä hengittää, venyy, kestää hikoamista ja sopii tennarien kanssa. Muun osaston pengontaan tarvitsen korkeajakkaraa ja arviolta kolme minuuttia aikaa. "Juhla"vaateosastoni on nimittäin jo aika päivää sitten muuttanut yläkaappiin, eikä vie tilaa keskiverto kenkälaatikkoa enempää.

Tässä köllötän jalat pystyssä sängyllä ja saan kuvaan just osan treenivaatekaapista.


Tuolla puolestaan sormella osoitettava fiinimpien vaatteiden osio.


Epätoivo siis. Tiedän. Ja juhlat olisivat huomenna. Kenkälaatikon sisällöstä riippuen saatte sunnuntaina joko valtavan kuvakavalkadin minusta koivun alla, vieressä ja oksalla. Jos taas tarjonta on sitä, mitä pelkään sen olevan, niin luvassa on totaalinen ruokapostaus.


Mitäs mää nyt teen...?


Häät tuovat myös sopivasti kevennystä treeniin ja arjen kuvioihin, 

sillä korkkareissa ei onnistu treenaaminen, tapetointi tai jalkapallo. Mukava päästäkin näkemään todella vanhoja tuttuja ja vaihtamaan maisemia edes yhden päivän ajaksi. Juhannuksen jälkeen saakin olla sopivan levännyt ja lautunut kohtaamaan armottomat alennusmyynnit. Erittäin suurella todennäköisyydellä voisin löytää niistä kampetta juhliin jos toisiinkin. Siksi olisikin viisasta tästä tilanteesta oppineena oikeasti hommata jotain muutakin kuin treenivaatetta. Juhlakengät, puku, talven varalle kuorikengät, uusi kuoriasu, puhumattakaan olohuoneeseen ja eteiseen uusista matoista....

Asuntomme on tällä hetkellä kuoleman loukko. 


Nauttikaa juhannuksesta ja valosta!

(Jos koneelle eksytte, niin fitnesstukulla pojat kuskaa juhannuksen ajan kamaa ihan ilmaiseksi ;) )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti