sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhlamoodissa.

Juhannus alkaa olla takana. Vielä tämä sunnuntai sopivasti aikaa tehdä aktiivimpien juhlapäivien grillimättöjen jämistä herkkuja ja laskea hyttysen puremia ihosta. Itse asiassa minulla on vasta tänään juhannuksen ilottelu ruokien ja herkkujen kanssa, joten vielä ehtii juhlia!

Sain rakennettua itseni jotakuinkin juhlakuntoon kenkälaatikon sisällöstä. Männä vuosien makkarankuoripuku meni kuin menikin vielä päälle. Sen verran mukavasti puku jousti, että saatoin ahdistumatta istua pitkät pätkät niin kirkon penkissä kuin juhlavastaanotollakin. Oli aivan ihanat ja lämminhenkiset juhlat. Parasta hääparin onnen lisäksi oli tavata omia sukulaisia. Aivan liian kauan viime kerrasta, kun on päässyt kaikkia jututtamaan.

Muistakaa vaalia ihmissuhteita ja sukua! Sain onneksi tästä itse hyvän muistutuksen, josta toivottavasti otin onkeeni.

Olen alkanut myös todella nauttia ihmisten kohtaamisesta ja kuulemisesta. Kaikilta löytyy aina jotain ajatuksia tai kerrottavaa jostain, mikä on heitä lähellä ja mitä he tahtovat jakaa. On erittäin virkistävää kuulla sanojen sijaan ajatuksia, saati, kun huomaa, että omaa vanhaa ahdistusta ei enää ole. 

Käykääpäs katsomassa kauniin ja fiksun Maija-serkkuni reissublogia. Tämä nuori nainen on kerennyt nähdä ja kokea jo valtavasti, ja jakaa kertomustansa upeiden kuvien kanssa. Juhlien mättöä, kyllä oli kuulkaa hyvää!Santsasin kolmesti...

Tänään on tosiaan tarkoitus helliä korkkarien kuluttamia jalkoja sopivasti mitoitetun jalkatreenin ja tankkailun merkeissä. Sen verran suolen mutkat jo huutavat jatkoa ylläolevien kuvien jatkopäivälle, joten suuntaan nauttimaan helteestä ja oman pöydän antimista. Ensi viikolla palaan enemmän varsinaisen punaisen langan eli treenitouhujen pariin, mutta nyt blogi olkoot vielä juhlamoodissa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti