sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kiitollisena jatketaan!

Heti alkuun suuri ja lämmin kiitos lukijoille kannustuksesta ja palautteesta Fastin ja Celsiuksen tehtäviin. Minua todella mietitytti tämä projekti juuri teidän kannalta. Mitä lukijat ovat mieltä, jos lähden isommalla lipulla liikenteeseen. Tämä oli kuitenkin niin hieno tilaisuus, että en voinut olla siihen tarttumatta. Teidän palaute ja rohkaisu tarttua toimeen JA samalla pysyä samanlaisena höyrypäänä tuntuivat todella hyvältä. Nyt on erittäin hyvä fiilis jatkaa!

KIITOS <3

Ensimmäinen lomaviikko takana ja voin ilokseni sanoa, että hyvin on mennyt. Muutosta edellisiin vuosiin olemisessa on tapahtunut valtavasti, enkä voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Oli jopa yksi päivä, kun pääsi syömään ulkosalla :)Treeniohjelma jyrähti käyntiin. Uudet kombot tuntuvat varsin hyvältä ja nyt on muutenkin lupaava kutina saada taas kunnon kehitystä aikaiseksi. Saa vain nähdä, mitä Sanna tuumaa ensi viikolla, kun maaliskuun alusta asti odotetut pihdit ovat viimein luvassa. Mittausten välissä on kerennyt tapahtua pillereitä, hormonihoitoa, painonnousua, nesteiden heittelyä sun vaikka mitä. Miltä nämä kaikki näyttävät paperilla numeroina ja mitä puolestaan tapahtuu numeroille, jotka edustavat makrojani. Niiden en itse soisi romahtavan, mutta mikäli ylipäällikkö näkee parhaaksi niitä muutella, so be it.
Treenissä saattaa myös tulla jo nyt muutosta, sillä paikallisen valmentajani kanssa näyttäisi ajankohtaiselta testata tiheämmän frekvenssin treenijakoa. Tämä tarkoittaisi 2 + 2 + 2, jossa ylä- ja alakroppa vaihtelisivat vuoropäivin. Ensimmäinen pari olisi voimabodausta, toinen pari keskitason jumppaamista ja kolmas kikkailuja ja pidempiä hapotussarjoja.Itse liputtaisin näinkin pikaista systeemin muutosta, sillä ajatuksena kaksijakoinen tuntuisi todella jännittävältä. En ole koskaan tehnyt sillä jaolla, vaikka sitä suositellaan jopa parina ensimmäisenä treenivuotena käytettäväksi. Nyt olisi paikka totutella ajatukseen, että lihasta ei tapeta (eli minun tapauksessa vain yritetä mukamaste tappaa) joka kerta loppuun, vaan päin vastoin reserviin tulisi jäädä tietyissä treeneissä vielä varaa.   Tässä myös jokaiselle liikkeelle ja toistolle tulee aivan erilainen merkitys ja painoarvo. Voisi siis tehdä varsin hyvää....
Kotona projekti tapetti pintaan - on päässyt räjähdyspisteeseensä. Pelkkä aloittaminen vie aikansa, kun irroittaa listat ja pistokkeet, sekä laittaa työskentelyvälineet kuntoon. Tapetointi kun ei ollutkaan sitä, että läiskinpä tästä valmiita nättejä palasia seinälle. Eli ei kuten kokkiohjelmissa, että minulla onkin kaikki täällä jo valmiina, kas noin. Kanaviillokki mikroon ja se on siinä :) Mutta onneksi työnjohdolla on homma hallussa, joten minä tyydyn tekemään sen, mitä käsketään - eli käytännössä pysymään pois tieltä!

Tuohon alle vielä väsäsin kollaasin, mitä itse kävin elloksen kaikista aletuotteista vielä 25 pojoa pois -kampanjasta kurkkimassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti