maanantai 6. kesäkuuta 2016

Pistetääs ensimmäinen arkilomapäivä käyntiin!

Loma on tässä! Saan aloittaa se aina joka tapauksessa juhlien merkeissä, sillä taloudessamme täytetään aina näihin aikoihin vuosia. Kanelin koko sesongin kestäneet talviunetkin pääsivät viimein katkeamaan ja uhittelussa ainakin on pysyä koko kesä hereillä. Riippuu toki keleistä....


Uusi ohjelma käynnistyy tänään, enkä malta odottaa, että pääsen korkkaamaan salille kesäkauden käytiin. Saliaika muuttuu iltapäivästä keskipäivään. Kesä-heinäkuun touhuan kellarissa parhaimmat karsinogeenitunnit, eli kahdestatoista kahden tienoolle. Välillä aion kyllä ihan tarkoituksella tehdä myös perus iltapäivätreenejä ihan jo pelkästään siksi, että päivät eivät alkaisi kangistua ja muistuttaa toisiaan.

Karmean naaman ilottelua lauantain treenistä.


Kalorit tippuvat jonkin verran kesän peruspäiville. Yksi ruoka jää kokonaan pois, eli aamuisin seitsemän kahdeksan aikaan syömäni pienehkö rasva-proteiini-kasvisruoka menee telakalle. Tämä laskee päivän kokonaiskaloreita noin 300 kcal. Toisaalta myös kulutukseni laskee huomattavasti kesällä. Herään myöhemmin, eikä työstressi ole kuluttamassa. Lisäksi kesällä on lämpimämpää ja kaikki liikkuminen on kevyempää. Nämä ovat myös vaikuttamassa kulutukseen.


Reilun viikon päästä pääsenkin sitten viimein Sannan punnittavaksi. Sitten saan varmasti uudet makrosuositukset ja pääsen näkemään, onko hän yhtä epätoivoisella mielellä hienosti kevään myötä kasvattamista vatsamakkaroista, kuin mitä itse olen. Voisin kuvitella, että hiilarihurvitteluilleni laitetaan uusia raja-aitoja, ne viimeiset kun on päässeet kaatuilemaan kun hormonit villin pässilauman tavoin ovat ne puskeneet kumoon....


Salilla kuitenkin jo tekee mieli, joten jatkakaamme kesäkuulumisia. Nyt lähtee testiin myös juuri tähän päivään säästämäni Celsiuksen laturitölkki. Tämä oli Piia Pajusen tervehdys minulle expoista - korkataas siis kesälomakausi virallisesti avatuksi :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti