tiistai 14. kesäkuuta 2016

Tamperetta kohti!

Vihdoin koitti se hetki, että ollaan saatu tavarat kasaan ja istutaan autossa matkalla kohti Tamperetta. Yritin varoa, etten odottaisi tätä reissua liikaa, sillä tämä ajankohta tarkoittaa myös, että kesäkuu on jo vilahtanut puoleen väliin asti.

Reissua ennen kerkesi aloittaa kotona perinteiset puhdetyöt, eli ikkunoiden pesu (jotta itsemurhahakuiset linnut ja sittiäiset saavat tähdätä puhtaalle pöydälle)

Kuvassa ei näy, kuinka jynssäyssanomalehdestäni roikkuu hämähäkki.  Sitä siinä tuijotan.


Suplimenttikaappien siivous

Tässä kamoista 1/10 osa.


Ja toki remontti per vuosi, tällä kertaa kierrossa tapetointi.

Toki bodyhengessä tämäkin - taustalla Kirsi Palosaari paikallislehden sivulla :)

Ihanaa kuningasjalkapalloa, mitä vielä riittää heinäkuulle asti!

Tapetointi ja jalkapallo eivät ole sulkeneet toisiaan pois. Tämä näky odotti minua eilen sisään tullessani. Harvemmin törmää Ibraan avatessaan oman ulko-oven :D


Tällä hetkellä hytkyvässä autossa on viime hetket miettiä, miten tiristää kaikki mahdollinen irti onnettomasta puolesta tunnista, mitä pääsen Sannaa näkemään. Sannalla on uskomaton taito saada minut jäätymään kielestäni niin, että meidän tavatessa en saa itsestäni mitään järkevää aikaiseksi. Nytkin minulla on paperilla ranskalaisilla viivoilla kasa tiukkoja kysymyksiä, jotka yleensä nekin hälvenevät Sannan ripsien räpsytyksen myötä jonnekin unholaa, ja löydän itseni jälleen vain nyökyttelemästä tahdottomasti.

Yleensä vasta Peikkolasta lähdettyä alkaa oma pää hitaasti työstää kuulemaansa ja kokemaansa. Sannan kohdalla se surullista kyllä tarkoittaa illan tuntien sähköposti tulvaa, kun alan ymmärtää, mitä SUOSITUKSIA minulle annettiin ja mitä tarkentavia kysymyksiä SUOSITUKSET kaipaavat.

Tässä oletettavasti lähtöasema, kun Sanna on lukenut eilisen raporttimailini...


Tätä kaikkea pään sisäistä hämminkiä olen kuitenkin ilolla odottanut, eikä fiilis kesän reissulle voisi olla parempi. Tai no voisi, nimittäin sillä, että lopettaisin just ja tähän paikkaan näppäimistön tuijottamisen, sillä matkapahoinvoinnin vellonta alkaa ihan näillä hetkillä. Eli tästä kohta Sannan tykö - voi olla, että rouva Eloranta kerkeää jopa lukea tämän postauksen ennen kuin kohta tavataan (niin, Sannahan toki käyttää työaikaansa joutavanpäiväisiä blogeja lueskellen....)

((Vielä ennen ensimmäistä yökkisaaltoa, karmeasti aleja jo nyt liikenteessä. Hyvinvoinnin liikkeessä on hintahulinat ja elloksella vaikka mistä vaikka mitä prosentteja pois :) ))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti