lauantai 11. kesäkuuta 2016

Team Fast ja Celsius ambassador esittäytyy!

Minun on ilo saada kertoa teille, että minut on valittu olemaan yhtenä team Fastin ja Celsiuksen ambassadorina! Olen tästä tehtävästä todella otettu ja kihisen itselleni tyypillistä virtaa käydä hommaan käsiksi.

Tästä valinnasta täytyy nostaa kättä lippaan Fast teamille ja Celsiukselle, sillä:


 • En ole varsinaisesti mikään kaunotar
 • En ole nuori ja norja
 • En ole kisaaja
 • En ole tunnettu
 • En bloggaa millään suositulla alustalla

Minussa ei siis ole mitään valmiina olevia meriittejä, mihin perustuen Fast ja Celsius voisivat minut tehtävään valita. Tämä tarkoittaa, että he todellakin tahtovat tavallisen, toisaalta sopivasti alaan ja hyvinvointiin höynähtäneen ihmisen edustamaan heitä. Juuri tätä olen itse kuulutellut jo pitkään - aina ei TARVITSE olla jotain, ollakseen jotain. En tiedä, saitteko kiinni ajatustani, kun se ei oikein itseltäkään tule ulos. Meistä on suurin osa ihan tällaisia tavallisia, minunkaltaisia tallaajia ja hyviä juuri näin.


2014 ihka ensimmäisissä bloggauksissani seikkailen jo puddekuppien kanssa.Mitä tämä ambassador touhu sitten tarkoittaa? 

Ambassadorina toimiessani pyrin jakamaan Fastin ja Celsiuksen tuotetietoa ja käyttäjäkokemuksia. Edustan tekemisissäni heidän tuotteiden käyttöarvomaailmaa. Kouluttaudun itse ja saan myös tiimin tarjoamaa koulutusta liittyen ravitsemukseen, hyvinvointiin ja heidän tuotteisiinsa.

Puddehirviö viimevuodelta.Minulla on viimein mahdollisuus tuoda vuosien myötä keräämääni tietotaitoa entistä paremmin toisten treenaajien ja kuluttajien tietoisuuteen. Pyrin siis jakamaan ajatuksiani ja tietämystäni siitä, miten omaa hyvinvointia ja ravitsemusta voi tukea.Fast mukana viime kesän Turkin reissulla.Miettiessäni sitä, kuinka alan tuoda tehtävääni blogissani esille, sain päästää pienen naurahduksen. Olen bloggauksen alkumetreiltä asti liputtanut Fastin teamin puolesta ja tuonut heidän tuotteitaan esille. Minun ei siis todellakaan tarvitse olla kääntämässä kelkkaani, vaan saan jatkaa samalla pulkalla laskettelua.

Kuuluisan iltapannarini keskeisin aines.


En koe tulleeni valjastetuksi olemaan promoottorina vain hyötyjen vuoksi. Päin vastoin jatkan samalla linjalla ja samalla kirjoitustyylillä. Jos joutuisin muuttamaan jotain itsestäni, treenaamisestani tai tyylistäni kirjoittaa teille, en lähtisi tähän ambassadorin tehtävään mukaan.


Ei tämä uutuus naamalle mitään voi, mutta hoitaa kyllä hommansa laturina!


Siispä - luvassa on ihan samoja juttuja, (yli)treenaamista, ihmettelyä ja oman hyvinvoinnin ylläpitoa. Höystettynä ihan samoilla, hivenen heilahteilla ja retusoimattomilla kuvilla, Tämä touhu on ihan samaan tyyliin fueled by Fast, sillä hyvällä on menty ja hyvällä jatketaan. 

Kysymyksiä saa ja pitää heittää! 

5 kommenttia:

 1. Onnea paljon!
  Minäkin haluaisin joskus olla ambassador!
  Nautinnollisia hetkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos onnitteluista ☺ Todella tärkeä saada teiltä lukijoilta tähän peukutusta, sillä ne merkkaa minulle tässä eniten!

   Tiina

   Poista
 2. Onnea!!!!!
  Hyvä saada kansan ääntä kuuluviin ei mua haittaa vaikka et kisaa.

  Jatka just näin :)))

  VastaaPoista
 3. Älä mieti liikoja. Kuitenkin viitsit blogata niin hyvä, että vähän saatkin siitä jotain. Kunhan jatkat kirjoittamista ja järjestät välillä lukijoille jotain jännää ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea!
  Näytetään vihreää valoa :D

  VastaaPoista