torstai 9. kesäkuuta 2016

Varoitus seuraavan kuukauden varalle.

13.7.2014 käynnistyi odotus, joka päättyy tänään keskiyöllä - pistäkääs ne jääkiekkomailat pois penkiltä ja katsokaa, miltä todellinen Urheilu näyttää! Jalkapallon EM:t ovat täällä, ja annankin täten tänne blogiini varoituksen, että pakkotoistojen ja penkkipunnerrusten väliin saattaa ikään kuin vahingossa luikahtaa sana jos toinenkin Kunngaslajin satumaisesta kuukaudesta... (ensimmäisen ottelun aikana pistin muuten Sanna Elorannalle ensimmäisen mailini :) )

Lukemista rullailuun lämppäillessä.


Pyrin kuitekin hillitsemään näppäimistön sauhuamista ja pysymään linjassani sali-kotihommat-mikä keli Kokkolassa tänään - nälkä. Elämäni kiteytettyä näihin neljään kovaan onkin niin kovin kiehtovaa ainakin näin mainonnan silmin.

Silti heitän ajatuksia ilmoille, sillä...

  • Islanti on päässyt mukaan isojen ukkojen pureskeltavaksi. Ihailtavaa!
  • Ruotsia täytyy liputtaa ehdottomasti! Harmi, että ovat käytännössä pelkästäänIbran pelifiiliksen varassa
  • Saksan soisi taipuvan hallitsevana maailmanmestarina jollekin toiselle, mutta ilolla tulen silti seuraamaan Ötzin taituruutta...
  • Italia rokkaa ja miten eläkeläisliitto voikin vielä päästää riemuksemme Buffonin riehumaan maalinsuulle!
  • Ranskalle myötätuulta, sillä isäntämaan menestyminen tuo aina hyviä fiboja koko turnaukseen
  • Toivotaan myös ylläreitä! Nyt on 22 maata mukana ja joukkoon mahtuu Daavideja Goljatien joukkoon. 
Näin. Mutta ei hätää. Olen käynyt tänään salilla. Kävin myös rullaamassa. Kotona tapetointi on alkanut. Nälkä kalvaa täällä kirjastossa nakutellessa. Ulkona on kylmä. Aika helkkarin kylmä. Kaikki on pienessä maailmassani ihan paikallaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti