tiistai 19. heinäkuuta 2016

Mennääs sitte!

Noniin, nyt sitä ollaan menossa. Auto vie vääjäämättä kohti Helsinkiä, ja jää sitten (toivottavasti) uskollisesti odottamaan meitä viikon ajaksi. Aamun treeni on tehty pohjalle, jotta saa treenikierron hyvään vaiheeseen. Keskittyminen oli kieltämättä hivenen tiukassa,  ja muutenkin treeni oli aluksi hivenen jähmeää täysin väärän kellonajan puolesta. Hyvän yläkroppajumpan sai silti vielä pisteltyä, ennen kuin sai sanoa kotisalin selfiepeilille viikon heipat.Vielä kotipihan aitasta Suomikuva mukaan. 


Mielessä on jo käynyt läpi kaiken, mitä voisi unohtaa. Tärkeimmät, eli passi, lentoliput, rahapussi ja proteiinit ovat kuitenkin varmistettuina mukana. Fastin pussukoiden ja kilon kaurahiutalepaketin joukkoon sain ujutettua jopa muutaman vaatekappaleenkin. Vaatetus tulee kyllä olemaan hyvin salihenkistä, sillä viime reissu opetti pukeutumisesta hyvinkin paljon. Jos meinaa painaa liikkeellä pitkää päivää ja kirmata pitkin katuja, niin parempi jättää hiertävät farkkukaprit, puolikorolliset kengät ja narutopit (jotka siis kiemurtelevat minulla tätä nykyä jenkoista yli..) pois ja ottaa tilalle ihan samaa rompetta, mitä käyttää treenatessa. Luvassa siis toivottavasti kauniita maisemia, joissa poseeraa kävelevä gazozin ja better bodiesin mainos.
Nyt kuitenkin jatkamaan matkaa (ilman pahoinvointia, joka taas velloo ihan jo lähellä). Asunnossa pitäisi mainoksen mukaan olla wifi, mutta Turkissakin sama yleellisyys tarkoitti sitä, että tunnin latauksen jälkeen saattoi myötätuulessa päivittää facen ja se siinä. Eli en tiedä, pystynkö laittaa pikaraportteja vaiko eikö. Toivotaan kuitekin parasta.

Adios, eikö mitä ne siellä Kreikan maalla sanovat? Ei hajuakaan, mutta mennään se oppimaan!

Hiddme's photo.

(Ja täällä kotosuomessa liikkukaas reippaasti ja löytäkää samalla itsellenne Fastin kamppeirta! Eli #hiddme appsissa on luvassa huippulöytöjä @fastfinland henkeen. Myös jos satutte bongaamaan Celsiusta, niin pistäkää instaan kuvaa havainnostanne @celsiussuomi #celsiushavainto , ja olette mukana viikottaisten palkintojen sekä arvokkaan reissun voittamisessa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti