lauantai 9. heinäkuuta 2016

Sammiosta päivää.

Tämä reilu viikko on kyllä ollut Pohjanmaalla kelien puolesta yksi iso sammio. Vettä satoi kuusi päivää putkeen ihan todistetusti. Eli vielä silloinkin, kun sieltä etelästä snäppäsitte kuvia ötököiden häiritsevästä läsnäolosta biitseillämme, ovat vastaavat öttiäiset jo hukkuneet täällä. Äkkilähtöjä on haettu päivittäin, mutta hinnat ovat yllättäen olleet varsin suolaisia. Tähänkin pieni katkeruuden piikki Suomeen paremmin sijoittuneille yksilöille, sillä täältä perukoilta maksaa aivan hiivatisti siirtyä pelkästään isolle kirkolle. Saati sitten tempaista sieltä aidan toiselle puolelle.

Kaneli osoittaa mieltään - ei suostu nousemaan ennen kuin pääsee Balille.


Onneksi on oma rakas kellari, jota olenkin kuluttanut päivittäin tuplakäyntien merkeissä. Aamupäivisin on vedetty treeniä ja iltapäivillä puolestaan rullattu sitten niin perusteellisesti. Kieltämättä lihakset ovat kiittäneet, sillä aikaa on ollut sadetta pidellessä niin kiitettävästi käytössä, että on saanut kehitettyä uusia tapoja möyhiä itseään.Suosittelen esimerkiksi kokeilemaan GHR-laitteen uudelleen sovellusta kehonhuoltoon, mikäli teiltä sellainen löytyy. Sen pyörivissä pehmusteissa on aivan loistavaa rullata hauista, ojentajaa ja forkkuja auki. Soveltavaa myös rullan käyttöä poikittaissuunnassa etenkin etureisien kanssa.

Tässä selkä rutisee!

Sinne vaan käsi GHR-koneen rullien väliin. Pidä suorana, niin tuntuu paremmin!


Selkää saa puolestaan rullattua mahtavasti tällä traktio-laitteella. Itsellä ainakin ranka rutisee aivan mahtavasti!Sain myös lunastettua yhden ale-lupaukseni, eli olen metsästänyt kaikella tarmolla uusia kuorikenkiä. Loppusuoralle ovat päässeet nämä kahdet icepeakin kompurat, nyt pitäisi vain päättää väri - ruskeat vai pinkkiharmaat?

Intra on siivittänyt treenejä, mutta kosteudesta pörröiselle kuontalolle ei tämäkään ihmetökötti voi mitään!


No mutta, nyt kuitenkin näyttäisi lauantai täällä suhteellisen lupaavalta. Tankkauksen lomassa saattaa välillä jopa pystyä käydä pihalla ilman kuorivaatteita ja kumisaappaita. Ehkä kenties voisi pitää tuulitakin vetoketjua jopa hivenen auki? Saa myös nähdä, mitä villejä suunnitelmia tämä päivä toisi loppuloman varalle. Sen verran alkoi nimittäin reissailuhammasta kolottaa, että luvassa voisi vähintäänkin olla kotomaan saliturismin harjoittamista.

Olisiko ehdottaa muitakin kohteita, kuin tuttu Tampereen mekka?

Ihanaa lauantaita ja viikonloppua - nyt on kuitenkin kesä parhaimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti