tiistai 5. heinäkuuta 2016

Suoran tien varrelta.

Nämä ajatukset sinkoavat tällä kertaa eetteriin maaseudun rauhan keskeltä. Missään erämökillä en tällä kertaa ole, vaan ihan näkemässä puolison sukua varsin pitkästä aikaa. Tässä paikassa ei ole tullut vietettyä aikaa yleensä kuin jouluisin, joten jonkinlaisen maiseman järistyksen kokee se, kun ikkunasta uloskatsoessaan on hohtavan hangen sijasta vihreää niittymaisemaa.

Jokaisen reissun kulmakivet pakattiin ensimmäisenä!


Sama umpitylsä, kahteen suuntaan vievä tie odotti edelleen. Tällä kertaa olen jo oppinut hankkimaan itselleni kuulokkeiden kautta viihdykettä, joten Schoenfeldien ynnä kumppaneiden on voitu nähdä kuljeskelevan kanssani pitkin Pohjois-Pohjanmaan peltomaisemia.

Suoraa tietä sontsan alta.


Huomenna olisi tarkoitus siirtyä käymään puolestaan omilla kotikulmilla. En muista, milloin viimeksi olen ollut yötä omassa pikku kotikaupungissani. Tarkoitus on käydä näyttämässä lenkkaria wanhoille kulmille. Odotan mielenkiinnolla, kuinka lapsuuden maisemat ovat muuttuneet. Toisaalta odotan ja toivonkin löytäväni jotain pysyvyyttäkin. Tuttuja, vanhoja omakotitaloja pihoineen, kadunkulmia ja ehkä jopa pahamaineisen "montun" graffiteineen.

Nautimme Schoenfeldin kanssa välillä myös puron solinasta.


Treenistä on tullut tässä majapaikassa vapaata, mutta huomenna olisi myös tarkoitus käydä harrastamassa saliturismia oman äitimuorin kanssa. Olen valmentanut etänä äitiäni jo pidemmän aikaa. Ruokavalio on hänelle myös laadittuna. Nyt olisi tarkoitus saada tähän hyvinsäilyneeseen tehopakettiin ladattua kunnolla lihasmassaa. Mikään ei ole sen parempi henkivakuutus, kuin terve ja toimiva keho. Lihaskuntoilun aloittamiselle ei todellakaan ole yläikärajaa! Olen nähnyt kahdeksankymmentävuotiaan mielettömän teräsneidon tekevän täydellisen tyylipuhdasta sumomaastavetoa. Siinä voi vain toivoa, että aluksikin saa itse elää yhtä kunnioittavaan ikään, ja toiseksekin olisi siihen mennessä oppinut tekemään omat maastavetonsa yhtä jouhevasti.

Testi leipään, mutta ei oikein toiminut.


Siinä on tavoitetta itse kullekin, ja minä itse teen töitä omieni saavuttamiseksi jo tänään. Tai no itse asiassa huomenna, tänään lörtvätään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti