sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Viime reissusta viisastuneena.

Kanelin aiheuttama järkytys alkaa olla laantunut ja tilalle on tullut valtava ilo ja into pistää kamppeita kasaan. Aika on kieltämättä varsin kortilla, sillä tälläkin hetkellä minun pitäisi olla jossain ihan muualla, kuin istuskelemassa tässä!

Tonne.


Mutta käytetään tämäkin hetki hyödyksi ja mietitään, mitä ihmettä tarvitsee mukaan reissuun?
Meinasimme ottaa aluksi asunnon Ateenan keskustasta, mutta punnittuamme asiaa päädyimmekin sen sijaan suuntaamaan Ateenasta vajaa 10 kilometriä rannikolle päin sijaitsevaan Pireukseen. Sieltäkin löytyy vajaa 200 000 kaveria ja meri on parin sadan metrin päässä. Asunnossa on myös keittiö, eli kehonrakentajien nutrimus maksimus on taattu (omiin taitoihin heijastaen). 

Viime kesän Turkin reissulta oppi karvaasti sen, että proteiini ei kasva puissa kuin täällä pohjoisessa. Metsästimme tunti kaupalla proteiinijauhetta, joka lopulta löytyi vain yhdestä luksusapteekista. Sielläkin se tuotiin meille jostain lukitusta holvista tarjottimella kantaen, että tässä tätä ihme steroidia on. 


Siispä FAST lähtee tällä kertaa vieläkin laajemmalla kattauksella mukaan reissuun! Fasterade on aivan ykköstykki helteiden juomaksi. Siinä saa samalla hiilihydraattia ja elektrolyyttejä, että jaksaa seikkailla pitkin kuumia katuja.
Pudding oli jo viimeksi iltojen pelastus, eikä se tule väistämään paikaltaan reissussakaan. Pannaripussit ovat puolestaan valmisannoksina loistava runko ruoille. Pannarit voi paikan päällä täyttää haluamillaan paikallisilla herkuilla, tai heittää huiviin ihan itsekseen. Sitten törppö ihan perusheraa. Jokapaikan höylä, jolla saa niin treenit kuin muutkin ruokahetket tarvittaessa katettua proteiinin osalta. 

Siellä jo ovat matkalaukun pohjalla. Pitäisikö tuonne vielä mahtua muutakin?
Autoon puolestaan tölkki tolkulla Celsiusta, pysyy vire päällä sekä mennessä että tullessa.Googletukseen lähti tottakai heti myös se, minkälainen mahtaa olla salitarjonta asuntomme liepeillä. Jos kartan tulkintamme on yhtään oikeellista, niin käytännössä liki seuraavalla kujalla pitäisi olla jokin paikallinen fitnessketjun edustuspaikka. Ja jopa siitä kivenheiton päässä puolestaan toinen kilpaileva pulju. Paikkojen sivut olivat kirjoitettu hieroglyfien näköisellä tekstillä (kiva kreikkalaiset, ihan olette sitten halunneet ihka omat kirjaimet...), mutta kuvallinen aineisto viittasi vahvasti samankaltaiseen fitness elelyyn, kuin mitä täälläkin on totuttu. Ja toisen paikan etusivulla komeili ihan Gillian Michaels :)

Nyt pistämään pakkausrundi numero 1 finaaliin. Huominen menee oletettavasti seuraavien kierrosten merkeissä, mutta yritän palata asiaan vielä viimeistään tiistaina vaikka autosta. 

Kyllä jänskättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti