keskiviikko 3. elokuuta 2016

Tampereella pröystäilemässä?

Kesä on kallistunut sellaiselle mallille, että käsissäni on elokuun odotettu, toinen Tamperekeikka. Kesäkuussa ei uskaltanut ajatellakaan, miltä tuntuu, kun loma alkaa olla takana ja Hämeenkadulla taas palloillaan.

Kyllä muuten väsytti aamulla!

Ahdistuksen määrä on yllättävän olematon. Jokaisella vuodenajalla ja hetkellä on puolensa. Nautin kesän loppupuolesta, kun kaikki on kypsää, illat hämäriä, mutta ulkona silti lämmintä. Tampere on aina yhtä ihana paikka käydä, mutta kyllä jo tälläkin hetkellä polttelee päästä kirmaamaan turisteilemaan WFClle ja sen jälkeen suorittamaan asianmukainen kierros kirppareilla ja alelaareilla.

Pakkaaminen sujuu ihan rutiinilla - tietää ne tärkeimmät mukaan :D


Tarkoituksena on myös päästä puraisemaan jossain määrin Hämeen luontoa. Kuuluisa Silmäjärvi voisi olla vierailukohteena, ellei sitten päädy "tylsemmin" mittailemaan Pispalan harjun rantoja. Täällä on niin kaunista, että sama minne suuntaa, niin on hyvä.Joistakin saattaa tuntua hullulta lähteä ajamaan useamman tunnin verran, maksaa yöpymisestä  ja yksittäisistä salikerroista vain vaihtelun nimissä. Kyllähän nämä reissut rokottavat kukkaroa kieltämättä, sillä kotimaan matkailu ei ole sitä halvinta lystiä. Usein myös todettua, että on törkeän hintasta saada hilattua itsensä paikasta toiseen. Sillä kaikella temmolla, kun mitä mielelläni pyöräilen, ei päästä kuitenkaan lähikirkonkylää pidemmälle.Mutta tämä saliturismi on kuitenkin sijoittamista itseensä ja omaan hyvinvointiin. Voisin tönöttää kotona pyörittämässä samoja, tuttuja kuvioita, sekä laskemassa Roopen tavoin pennosia, joita taas säästän silläkin itaruudella. Niinpä niin, että ihan mieluusti pulitan pari käyntiä Susiluolaan ja majatalon pyörittämiseen. Jos en muuten, niin ihan näyttääkseni itselleni.

Treeniin taas siintää aatoksein, sinnepä siis. Ikävä, kipuileva lapa on hivenen hidasteena, mutta tehdään sitten vaikka vanhan koulukunnan hanskatreeni. Kunhan vain pääsee pitämään lystiä sitten sen koko rahan edestä! Minä tulen nyt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti