torstai 11. elokuuta 2016

Todellakin Suomi kuntoon.

Olen tehnyt mahtavan musiikillisen aluevaltauksen sen jälkeen, kun tahdoin uteliaisuuttani kuulla Teflon Brothersien Lähiöunelmii - biisin spotifysta. Häpeäkseni tunnustan, että ratsastan ilmaisversiolla, joten yhden kappaleen kuuntelu ei onnistunutkaan niin helposti. Ennen toivomaani kipaletta sovellus antoi suoltaa minulle tuutin täydeltä kaikkea mahdollista Suomi-hip-hop vastaavan tyyppistä kamaa, mitä en ole koskaan aikaisemmin kuunnellut. Tuntemukseni kotimaan kuumimpaan kärkeen rajoittui tasan siihen, mitä NRJ antoi minun soittolistallaan kuunnella.

Pikku pelttarit löytyy korvilta aina!


Pääsin toteamaan, että sieltähän löytyy muutakin kuin järkyttävän kulunut ja yliajettu Johanna Kurkelan ja Elastisen rallatus. Huomasin salilla yllättäen luovani uuden soittolistan, mihin lisäilin melkein yksi toisensa perään biisejä, mitä Spotify minulle nakkoi. Tuli sieltä lopulta se Lähiöunelmiikin, mikä myös lennähti listalle.


Musta lista.

Tällä hetkellä minulla on siis salille yhtenä soittolistana punan poskille nostattava kollaasi, joka saisi vanhan Korn-tytön vajoamaan entistä syvemmälle nahkatakkinsa uumeniin. Tänään listalleni pääsi Petri Nygårdin Suomi kuntoon. Tämän jälkeen voimmekin luistella helvettiin ja todeta, että Suomen kesä vaikuttaa olevan varsin hedelmällistä maaperää ennakkoluulottomien empiiristen kokeilijoiden kuljettavaksi.

Pistäkää muutkin salilla luurit korville ja pistäkää jytäämään jotain, mitä ette ihan äkkihätään valitsisi. Voin taata progressiota sekä treeniin, sietokykyyn että myös avarakatseisuuteen!
Bongailkaa myös näitä #celsiussuomi tölkkejä arjestanne. Jakakaa instassa kuva havainnostanne, merkatkaa #celsiushavainto @celsiussuomi ja olette mukana viikottaisen skaban lisäksi reissun voittamisessa!
Alan selättää paria treenivapaata päivää, joten celsius pitäkööt minut liikkeellä, kun nuupumus tekemättömyydestä käy sietämättömäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti