tiistai 9. elokuuta 2016

Viimeistä lomaviikkoa ja tulevaan valmistautumista.

Viimeinen lomaviikko on meneillään, ja ihan hyvä näin. Valitettavasti sain menemisen ja reissaamisen pureman vasta viimeisten viikkojen aikana. Toisaalta oli hyvinkin niin, että tarvitsin sen olemisen ja ajan tappamisen vaiheen, mikä oli loman ensimmäisellä puoliskolla. Nyt olen valmiimpi käymään hommiin, ja toisaalta valmis muutoksiin, joita tuleva aika tulee tuomaan mukanaan.

Näissä muutoksissa pidän teidätkin varmasti mukana. Ne eivät tule todellakaan olemaan kaikki helppoja ja tarvitsen niihin valtavasti voimia. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa elämässä osaan ja kykenen ne kohtaamaan ja käsittelemään. Yritän parhaani mukaan oppia näkemään asiat enemmän mahdollisuuksina, kuin vain vääjäämättöminä loukkoina.Riuhtaistaan kuitenkin ajatus täysin takaisin tähän hetkeen. Kotileskenä luuhaan, eli täysi vapaus harrastaa epämääräisiä yksintekemisiä. Otan lunkisti sohvalla keskellä päivää, testaan kummallisia vaateyhdistelmiä ja ruokasepustuksia. Musiikki soi kovaa ja tovereinani ovat tiiviisti ylex:n juontajat.

Treenissä taputtelen viimeisiä päiviä tätä ohjelmaa. Lapa ei anna vieläkään tehdä tiettyjä selän - ja ojentajan liikkeitä. Lisäksi useat vedot ja penkkipunnerrus ovat vielä kivun vuoksi pannassa. Siksipä tämä viimeistely on oikeastaan ollut enemmän tai vähemmän erinäistä vaihtelujumppaa. Ylä- ja alakropan päivät ovat vuorotelleet, ja niiden sisällä olen tehnyt ohjelman mukaan sen, minkä on kyennyt. Loput on sävelletty.

Antaa muuten pot-ku-a!


Tämäkin vaihe on tehnyt ihan hyvää. Olen myös oppinut saamaan varsin hervottoman kontrollin liikkeisiin, kun osassa settiä koko yläkropan ja lavan on joutunut naulita tukiasentoon. Hauis ei ole varmaan ikinä saanut yhtä hyvää iskua osakseen, kun täyden yläkroppalukon liikkeissä.

Tästäkin riesasta saa siis toivottavasti jotain positiivista irti. Ja mikä taas sen ihanampaa, kuin saada vetää ensimmäiset sarjat penkkiä niin, ettei missään tunnu kipua. Sitä odottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti