lauantai 13. elokuuta 2016

Wrap upin aika.

Kyllä se vaan alkaa olla wrap upin aika sekä treenissä että lomassa. Kroppa on heinäkuun ajan etenevissä määrin alkanut osoittaa kulumisen ja väsymisen merkkejä. Lapa hajosi pari viikkoa sitten ja lonkka on puolestaan kipuillut enemmän ja vähemmän koko kuukauden ajan. Niin ihana, kuin frekvenssitreeni on ollutkin, niin nyt on korkea aika vaihtaa ohjelmaa. Töiden alku kertoo myös sen, kuinka pian pääsen myös keventämään. Se saattaa olla jo ensi viikko, sillä samalla voisi jumpata kevyesti uuden ohjelman sisään. Siinä siivellä voisi toivon mukaan myös paranemaan päin oleva lapa kuntoutua lopullisesti. Lonkka puolestaan on vielä vähän kysymysmerkki, kuinka raakoja kevennyksiä se tulee vaatimaan.Wrap uppi myös lomaan. Niin hienoa aikaa kuin tämä onkin, on nyt korkea aika päästä näkemään ihmisiä. Ihan oikeastikin, tällainen intohimoinen introverttikin lamaantuu, kun kuukausi tolkulla on samat kuviot pyörimässä ja kohtaamisia vain randomilla. Vaihtelu ja ihmisten kohtaaminen on liikaa kiinni omasta aloitekyvystä, joka näissä asioissa on itsellä liki nollaa. Reissaamisen ja sosiaalistumisen makuun pääsin tänä kesänä vasta heinäkuun lopulla, mikä oli jo käytännössä myöhäistä.
Tämä kesä oli kuitenkin varmasti juuri sellainen, kuin mitä tarvitsinkin. 

Alkukesän lamaantuminen (josta kirjoitinkin jo tällä viikolla) laski stressitasoja. Siinä oli tapetointia ja jalkapallon EM-kisat, sekä sukujuhlat, jotka värittivät aikaa sateiden välissä mukavasti. Heinäkuussa tuli onneksi mahtipäätös lähteä reissun päälle Kreikkaan. Ilman sitä matkaa olisi tämä kesä ollut aivan erilainen. Kreikan reissu antoi pontta tarkastella omaa arkea ja elämää. Se näytti myös kipeitäkin asioita, jotka täytyy ottaa kohdattavaksi ja työstettäväksi. Liian paljon hyvää on uhattuna ja mahdollisuuksia menetettävänä, kun jää vain lillumaan puuduttavaan, suorittavaan arkeen.

Jospa näillä eväillä jaksaisi! Nautitaan tänään lauantaista ja tauon jälkeisestä treenistä ja tankkauksesta! Pistetään kallistuvan kesän ja alkavan syksyn ihanaa, raikasta ja voimaannuttavaa fiilistä hyötykäyttöön - mennään jo ja yhdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti